Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adi90
    replied
    Se fabrica deja 1.0 Tce cu GPL?
    Asa vad in poza de mai sus.
    Ceva detalii?

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Și decriptarea, pentru cine vrea să studieze
    Attached Files

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    H4Dt (1,0 TCe) ca toată gama B4X sunt MPI toată ziua
    H4D 1,0 SCe
    B4D 0,8L Kwid
    B4D 1,0 SCe
    Attached Files
    Last edited by t0rquemada; 16 July 2019, 23:27.

Leave a comment:

• Silviu
    replied
    Defapt 1.0TCe 100CP are injectie multipunct clasica, deci indirecta. Varianta de 115CP va avea injectie directa (la aceasta m-am uitat initial).

Motorul respectiv este pe Nissan Micra.

Leave a comment:

• ssilviu
    replied
    Aveti informatii exacte sau doar presupuneti? Pentru ca si 0,9 tce e derivat din 1.2 tce, care e cu injectie directa, totusi 0,9 a fost facut cu injectie indirecta.

Leave a comment:

• DannyMC
    replied
    Noul motor de un litru, va fi turbo nu aspirat! Cel mai probabil cu injectie directa, derivat direct din 1.3 TCe.

Leave a comment:

• Silviu
    replied
    Noul motor de 1.0 este TCe, adica turbo cu injectie directa. Pentru inceput va fi disponibil pe Clio si Duster.

Leave a comment:

• ssilviu
    replied
    Stie cineva daca noul 1.0 sce de 100 de cai va fi pe noul Logan si daca va avea injectie directa sau indirecta?

Leave a comment:

• augustus8186
    replied
    Să sperăm că nu va fi o revoluție si in materie de preț în cazul ăsta

Leave a comment:

• panselin4
    replied
    Da, platforma tehnică similara cu cea de pe noul clio
    sa vedem cand apare noua generație, în mod normal ar trebui in toamna aceasta, sau cel tarziu in primavara anului viitor
    oricum am inteles ca va fi o revoluție în materie de design interior/exterior, si la dotari si siguranta

Leave a comment:

• abc
    replied
    mircionesb
    ​​​​​​​1. Logan 3 va avea alta platforma tehnica, superioara din punct de vedere tehnic si al sigurantei.
    2. Evident ca este important si aspectul, care e primul lucru remarcat de client.
    Totusi (1) este mult mai important decat (2)!

Leave a comment:

• Maskatu
    replied
    Eu vad aproximativ aceleasi preturi... 10600 SL Prestige Plus si 10650 TeckRoad. Cand am comandat eu masina erau 10500 si 10600 din cate imi aduc aminte.

Leave a comment:

• mircionesb
    replied
    Au aparut pe net niste poze cu un facelift al lui Sandero care se vinde sub sigla Renault in America de Sud si care va aparea la anul. Sper ca modelul fabricat la Mioveni sa nu semene cu ce au publicat in America de Sud finndca, sincer mie mi se pare un pas inapoi. La fata nu s-a schimbat mai nimic iar spatele arata cel putin ciudat cu stopurile alea.

Leave a comment:

• abc
    replied
    Am vazut ca de aproximativ o saptamana s-a scumpit Logan, Duster dar si Renault. Ma intreb daca are legatura cu schimbarea normei de poluare care urmeaza sa devina obligatorie de la 1 septembrie?

Presupun ca pentru motoarele mici pe benzina nu o sa fie nevoie deocamdata de filtru. Sper sa fie asa.

Referitor la reducerera oferita de Dacia, cel mai bine este sa intrebi la orice dealer. Cand era activ programul rabla, pentru cei care nu aveau tichet si nu vroiau sa cumpere unul, se oferea o reducere de 300 euro la un Logan SL Plus cu motor de 1.0.

Leave a comment:

• bossake
    replied
    Iese anul asta (toamna asta) Logan3 sau anul viitor?

Date despre motorul de 0.9 "transformat" in noua norma de poluare exista? Va avea adaugat GPF?

Fata de preturile de pe siteul Dacia ce discounturi se pot obtine in perioada asta cand programul Rabla este epuizat?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google