Sigur, imprumuta unul
Te astept.
PS: evident ca vei gasi.
Hai sa lasam off-topicul. Cand gasesti Mercedesul ala, da-mi de veste. Daca nu, hai pe circuit cu kartul, ca-i mai ieftin, mai sigur, si mai real decat posibilitatea de a gasi un Mercedes 500, ba si mai mult, sa stii sa alergi cu ea
Imi dai un PM, si raspund.
Te astept.
PS: evident ca vei gasi.
Hai sa lasam off-topicul. Cand gasesti Mercedesul ala, da-mi de veste. Daca nu, hai pe circuit cu kartul, ca-i mai ieftin, mai sigur, si mai real decat posibilitatea de a gasi un Mercedes 500, ba si mai mult, sa stii sa alergi cu ea

Imi dai un PM, si raspund.

). Si astia sunt cam multi si a cam venit vremea sa-si schimbe masinile. Majoritatea sunt 1.4mpi si 1.5DCI de 65si 70CP cumparate intre 2004 si 2007. Nu mai pun ca au si rugina multe. Cei cu PH2 inca nu-si vor schimba masinile, pt. ca unii mai au rate la ele si nu s-au bucurat destul de ele. Unde nu mai pui si ca nu prea au rugina si merg inca exemplar la toate capitolele. Ei de asta nici nu o sa lanseze prea curand 1.2TCE (zic eu) pt. ca ii asteapta pe aia cu ph2 sa termine ratele si sa treaca timpul si kilometrii peste masinile lor. Astfel vor avea pt. ei o oferta "tare". Desigur ca masina poti sa iti iei de care vrei, orice motorizare si oricand dar ei asteapta grosul (sutele alea de mii de romani) sa dea navala la cumparat masini mai bune decat cele anterioare.
_\o

Comment