If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Raspuns fix la intrebare: ideea cu adaptarea in acea "tavita" a fost deja pusa in aplicare. Cauta daca nu ma insel posturile lui t0rquemada, a dat un link mai demult cu aceasta solutie. Daca nu gasesti vezi pe youtube un video pus de un rus care a facut aceasta adaptare. Nu am timp sa "sap" mai mult acum, dar sigur gasesti daca ai timp sa cauti.
Claudius, incerc pe cat posibil sa nu pun sh-uri pe masina dar mersi pt idee.
Dangun o sa caut ce mi-ai spus,pana acum m-am tot uitat dar nu am gasit si nici n-am stiut exact unde sa caut.Sincer nici acum( pe youtube) n-as stii exact ce sa caut ca sa ajung la clipul respectiv dar voi persevera).
Ms mult.
Ma mai gandesc la treaba cu inlocuit casetofon cu navi dar intai sa gasesc pe youtube un sistem similar cu ce as vrea eu .Nu stiu daca e chiar atat de complicat.Sistemul de glisare ar fi asemanator cu cel de la casetofoanele cu DVD,genul ala de ecran care se extrage!
Totusi n-as vrea sa scot casetofonul )....ma mai gandesc,pe net se gaseste media nav la 900 lei cu antena gps inclusa,nu-i exagerat.
Torquemada....intrebare: Ce este un.... BIC? sigur nu te gandeai la aparatele de ras, BIC
"Licenta" Menavrus poate fi obtinuta si din alta parte decat mena.co ? In ultima perioada, pe forumul mena.co apar multe plangeri - fara raspuns - de la oameni care ar fi platit cei 50 de euro, dar nu au primit nimic in schimb.
Am facut si eu update la Menavrus 4.0.6.5.
I-am trimis mail rusului cu menavrud.did desi ma gandeam ca nu ar fi nevoie de o noua licenta de menavrus din moment ce am avut versiunea anterioara. Totusi menavru.did de acum e diferit (binary compare) de cel de pe versiunea anterioara si ma gandesc ca si menavrus.lic ar trebui sa fie diferit daca e generat pe baza acestui .did
In orice caz inca nu am primit raspuns de la el.
Dar cu surprindere am observat ca la vreo 2 zile dupa ce instalat noua versiune nu mai vad harta pe Navigatia Nativa. Desi inainte aveam o versiune cred 2015.Q2.
M-am dus cu Total Commander in /NNG/Content/Map si surpriza e gol!!!
In HartaActualizari nu vad decat BaseMap.
Sa fie o problema de licenta?
Cum se poate rezolva? Daca copii 2016.Q2 doar harta romaniei s-ar putea sa mearga ?
O alta intrebare legata de Internet prin modem 3G. Am un modem mai vechi de la Cosmote - ZTE MF637 - deblocat folosibil in orice retea. Din documentatia tradusa in engleza parca am inteles ca folosind acel tool Thesycon USB Description Dumper s-ar putea configura in principiu orice Modem USB 3G - updatand fisierul de configurare cu informatiile oferite de tool.
A mai incercat cineva cu alte modem-uri decat cele care sunt deja in arhiva de Menavrus 4.0.6.5?
Daca da, ar fi super. Dar intrarea camerei video nu este doar semnal video analog, si nu av? Cum s-ar putea face interfata intre tel mobil si intrarea video? Ce ar mai trebui? As fi interesat... daca s-ar putea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment