Cu multiplexor ai temperatura exterioară și date pentru eco2drive - celebra frunză ce crește/scade
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Depinde ce antena cumpara: daca o cumpara pe cea originala, aceea se monteaza in spatele ceasurilor. Daca ia una after market, care isi face treaba la fel de bine ca cea originala, pe aceasta (are magnet) o poate monta deasupra navigatiei. Exista o bara metalica sub plasticul bordului. Cel putin, asa e la Logan si Sandero.
Ma gandesc ca acelasi sistem de prindere este si la Lodgy.
Comment
-
Medianav are ecran rezistiv adica cu actionare prin apasare/presiune. Daca pui folie din sticla securizata pe el nu mai functioneaza, fiindca nu se mai apasa. Trebuie folie clasica din plastic.Originally posted by dl_dr25 View PostA pus cineva tempered glass ?
Tempered glass merge doar pe ecrane capacitive care funtioneaza prin impulsuri electrice.Last edited by epuru; 24 April 2017, 12:50.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Luati bre o folie de tableta de 5-10 lei, o taiati la dimensiune cu un cutter si gata. Nu trebuie comanda de la mii de km pt o amarata de folie.
Asa am facut eu acum aproape 3 ani si inca am acea folie pe medianav:
Last edited by epuru; 24 April 2017, 21:18.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
As fi interesat daca e cineva din Bucuresti care sa imi faca si mie o actualizare la harti cu ce mai e nou in 2017. Am Logan II din noiembrie 2014 si nu am actualizat hartile de atunci.
Multumiri anticipate
As fi interesat daca e cineva din Bucuresti care sa imi faca si mie o actualizare la harti cu ce mai e nou in 2017. Am Logan II din noiembrie 2014 si nu am actualizat hartile de atunci.
Multumiri anticipate
Multumiri anticipate
Comment
-
Taiata la cutter nu iese ca una realizata si taiata la matrita, exact pe modelul pe care vrei sa montezi folia. Am incercat cum ai zis tu pentru ecranul radioului simplu si evident ca nu mi-a placut cum a iesit (marginile erau vai de ele, oricat de incet as fi taiat folia). Pt media-nav, am preferat sa iau exact ca pentru telefon. Mi-a convenit pretul, am gasit colegi care au dorit acea folie, merita incercatOriginally posted by epuru View PostLuati bre o folie de tableta de 5-10 lei, o taiati la dimensiune cu un cutter si gata. Nu trebuie comanda de la mii de km pt o amarata de folie.
Comment

Comment