Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am verificat si ceasul functioneaza normal..si pe Medianav si pe Tdb.Conteaza ca Medianavul e montat pe Duster?
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 17 June 2018, 11:05.
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

    Comment


    • Originally posted by crisstora View Post
      Salutare. Ma confrunt cu urmatoarea problema: am actualizat medianav Evolution la 9. 1.3. si am intampinat ceva probleme. Prima.:as-au resetat ae setarile i a ters toate posturile radio i favoritele din navi. A Doua problema i cea mai suprtoare este aceea ca ora afiat pe auto este Gmt+4 cu o ora în plus fata de noi. A mai întâmpinat cineva problemele acestea? Ce soluii de rezolvare ar fi? În special pentru partea legata de ora? Sa încerc sa risc sa fac downgradr forat la 9.1.1. Oficial? Am imaginea în PC. Implica riscuri aciunea de downgrade? Multumesc.
      Nu exista nici un risc sa faci downgrade(daca e oficial)Problema e ca nu vor fi recuperate favoritele pe care le-ai avut.O zi buna.
      Last edited by 77sky; 17 June 2018, 11:08.

      Comment


      • Multumesc.. Nu ma deranjeaz favoritele. Le recuperez eu. Important este sa scap de problema cu ceasul inainte

        Ma poate ajuta cineva cu procedura de downgrade de la 9.1.3 oficial la 9.1.1 oficial? Am salvate imaginile oficiale de upgrade din toolbox. Am facut copie de siguranta înainte de fiecare actualizare.

        Ce am încercat si nu a mers:pe acelasi stick pe care am facut amprenta, l-am formatat fat32 si am pus in radacina imaginea upgrade.lgu. Am înserat stick-ul în navigatie, am pornit navigaia si nu îmi apare optiune de actualizare. Am incercat inclusiv cu copia de siguranta pusa pe stick si nu functioneaza. Ma dispera la versiunea 9.1.3. actualizata oficial aspectul legat de functionarea defectuoasa a ceasului, pe auto este cu o ora înainte. Alte probleme constatate la versiunea 9.1.3,se mic putin mai greu fata de versiunea anterioara, in special la navigatie unde are o intarziere la tastarea adresei. As dori dac se poate sa revin la versiunea anterioara tot oficiala intrucat merge mai bine i am hartile cumparate odata cu masina în 2017 i actualizate gratuita 2017q2. Multumesc anticipat tuturor pentru sprijin.
        Last edited by 77sky; 17 June 2018, 11:08. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • Bine ar fi ca pe viitor daca tot posteaza doi, trei colegi ca sunt probleme cu versiunea recent aparuta, sa fim mai rezervati in a face aceste update-uri. Cand am auzit ca a aparut 9.1.3 si eu am fost tentat, insa acum nu, astept o alta versiune. Este doar un sfat, imi cer iertare daca deranjez pe cineva.

          Comment


          • @crisstora, nu ai cum sa faci downgrade prin stick, folosind imaginile oficiale.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

            Comment


            • De ce nu?Explica.

              Eu nu stiu de ce se chinuie unii sa faca upgrade (oficial,neoficial) atata vreme cat varianta veche isi face treaba.Eu personal am ramas la versiunea 6.0.4 care e foarte stabila,am modificat putin la ea (adica am instalat totalcommander si task manager pentru a actualiza hartile) si gata asta e.Oricum eu o folosesc ca navigatie si sa cante ceva in masina, nu vreau sa fac din Medianav baza de lansare rachete de la Huston.
              Last edited by 77sky; 17 June 2018, 09:25. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • Ok am îneles, dar daca fac update la harti pe oficial nu cred ca pot da skip la o eventuala versiune software (noua) ! Da eu fac update la harti pe oficial, platite! M-am saturat de piraterie. Prima versiune la mine a fost 4.0.6 din cate imi aduc aminte i am ajuns la 9.1.3 asta intr-un an jumate singura problema care ma deranjeaza e ceasul, dar e 50% deranjant deoarece pot sa il setez pe manual si asta rezolva oarecum problema! Si ca sa fac o trecere prin revista cu probleme, au fost asa la 7.x.x problema radio, schimbarea posturilor era o loterie, uneori functiona uneori nu, la 8.x.x problema cu ceasul si la 9.1.3 problema cu ceasul, deci unele update - uri rezolva, unele nu sau aduc probleme!
                Last edited by 77sky; 17 June 2018, 11:09.

                Comment


                • Mi_e greu sa cred ca de la 4.0.6(medianav simplu) ai ajuns la 9.1.3 (medianav evolution) .La medianav ultima verssiune de soft e 4.1.0. Eu am facut numai update de harti gasite pe internet la liber(pe medianav) si nu am avut nici o problema cu ele si navigatia (probat cu igo oficial navigatie dedicata cumparata din magazin).

                  Si oricum downgrade faci la versiunea de soft nu la hartile din navigatie,sunt 2 lucruri diferite.
                  Last edited by 77sky; 17 June 2018, 09:44. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • De la 4.0.6 nu puteai ajunge la 7,8,9.xx doar de la 6.0.4.

                    După update se mai dă reset to defaults,care are cu ce un reset din diagnoză... nu te plângi că nu merge. În principiu 6.xx e gen2 care nu trebuia să fie actualizat la gen3 8.xx și 9.xx

                    Toate aparatele actualizate oficial la 9.1.3 nu au probleme, doar la voi au... curios (sau) nu.
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                    Comment


                    • Eu am facut updateul la 9.1.3 dar fara updateul acela mic de 17 MB (ma grabeam si nu mai puteam sa fiu atent la inca un update). Nu am probleme cu ceasul iar posturile favorite de radio au ramas.

                      Comment


                      • Originally posted by t0rquemada View Post
                        De la 4.0.6 nu puteai ajunge la 7,8,9.xx doar de la 6.0.4.

                        După update se mai dă reset to defaults,care are cu ce un reset din diagnoză... nu te plângi că nu merge. În principiu 6.xx e gen2 care nu trebuia să fie actualizat la gen3 8.xx și 9.xx

                        Toate aparatele actualizate oficial la 9.1.3 nu au probleme, doar la voi au... curios (sau) nu.
                        Eu am ramas pe 6.0.4 care e stabila desi puteam sa o actualizez pana la 8.0.5 dar sunt pe priincipiul nu tot ce e nou e si mai bun.

                        Comment


                        • Ok am gresit, rectific de la 6.0.4 am pornit, imi cer scuze pentru incurcatura ! Daca poate cineva corecta /edita postul meu as fi recunoscator! Eu calatoresc foarte des în afara si schimb des fusul orar, asa mi-am dat seama de problema cu ceasul! Mie mi de baza media navul pentru GPS restul e optional. Apropo am folosit cam toate metodele de reset cele minim invazive si cat mai oficial posibil, reprezentanta Dacia/Renault in tara cât si in strainatate!
                          Last edited by 77sky; 17 June 2018, 11:09.

                          Comment


                          • Ceasul se regleaza prima data manual ,se apasa OK si apoi se trece pe automat.Pe automat isi ia ora de la satelit.Probabil acel Bug din soft nu face legatura dintre ceas si sateliti.Uitate cati sateliti ai activi la navigatie.Ar fi o solutie sa instalezi o varianta (neoficiala 5.0.0) si apoi sa faci update oficial din nou la 9.1.3 dar e o loterie.Asteapta sa indrepte Dacia problema.Intre timp folosesti ceasul telefonului care si el isi actualizeaza fusul orar dupa tara in care esti.
                            Last edited by 77sky; 17 June 2018, 09:24.

                            Comment


                            • Originally posted by Cerese View Post
                              Eu am facut updateul la 9.1.3 dar fara updateul acela mic de 17 MB (ma grabeam si nu mai puteam sa fiu atent la inca un update). Nu am probleme cu ceasul iar posturile favorite de radio au ramas.
                              Exact asa a fost si la mine. Update la 9.1.3 fara cel de 17 MB, fara probleme cu ceasul. Update de 17 MB, au aparut probleme cu ceasul. Update a fost facut oficial de la 8.0.5 la 9.1.3, nu am avut nimic intermediar intre cele doua versiuni de soft.

                              Comment


                              • Daca a spus t0rqemada ca apare AA, atunci mai dureaza putin pana apare un alt update si se rezolva [emoji39].
                                Cat de putin ramane de vazut [emoji16].
                                Last edited by 77sky; 17 June 2018, 11:09.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google