Salut! Sunt nou pe forum, si avand in vedere noua gama Dacia a zis ca'r merge un Logan nou.
Avand in jur de 9000 de eur am gasit variantele acestea, singura problema in luarea deciziei ar fi ca nu prea stiu ce aleg(0.9tce nu detine date privind fiabilitatea iar 1.2 mi se pare cam 'slabut').Pretul este acelasi(8700eur). Mentionez ca masina va fi folosita ca una de familie, 80% urban. Astept opinii...
Avand in jur de 9000 de eur am gasit variantele acestea, singura problema in luarea deciziei ar fi ca nu prea stiu ce aleg(0.9tce nu detine date privind fiabilitatea iar 1.2 mi se pare cam 'slabut').Pretul este acelasi(8700eur). Mentionez ca masina va fi folosita ca una de familie, 80% urban. Astept opinii...

. Sotia a vrut o masina de oras asa ca AC era indispensabil. A mai gasit ea si alte 'motive' asa ca n-am avut ce sa-i mai zic
. Astazi am facut comanda : 1.2 16v Laureate;fara optionale, BLEU NAVY, reducere 200 eur dealer(am avut ceva de lucru cu ei
), si covorase ;8500eur. Astept sa primesc termenul de livrare, cred ca in jur de o luna... . Multumesc pentru pareri; sper ca am luat decizia corecta
Comment