Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • si la mine, dupa un an (15k km) e cojit in dreptul calcaiului, la tine e pui . in plus, unui covoras din spate i s-a rupt marginea. Am luat o tavita de portbagaj (60 de lei), firma no-name cred, materialul mult peste cel al covoraselor de origine.

    Comment


    • Originally posted by anduvirgil View Post
      Cumva este covorul din stânga?
      Câți km are mașina?
      Poate fi un defect de fabrică...nu sunteți singurul care semnalează acest aspect.
      Și cel din dreapta, la sofer, dar și cele din spate unde nu prea s-a urcat sunt afectate. Mașina are aproximativ 8 k și 8 luni. Nu am foto la șofer pt că l-am "tuns" cu o forfecuță din trusa doamnei.

      Comment


      • Originally posted by oBED View Post
        si la mine, dupa un an (15k km) e cojit in dreptul calcaiului, la tine e pui . in plus, unui covoras din spate i s-a rupt marginea. Am luat o tavita de portbagaj (60 de lei), firma no-name cred, materialul mult peste cel al covoraselor de origine.
        La mine in 15k cred că se gauraste la cat de bine evoluează.

        Comment


        • Nu este normal să se uzeze așa într-un timp așa de scurt și km atât de puțini......

          Logan 0.9 TCe 2018

          Comment


          • Asta spuneam și eu, daca le luăm eu și ajungeau așa, asta era "ciubucul" meu, dar așa...e păcăleala. Dovadă că anumiți furnizori ai Daciei trebuiesc remaniati.

            Comment


            • Merită o încercare de înlocuire la dealer...garanția e pe mașină, nu pe bucăți.......eventual o reclamație.
              Logan 0.9 TCe 2018

              Comment


              • Gresit, garantia la masina e pe bucati chiar. Ai garantie la partea electrica, garantie la partea mecanica, garantie la MediaNav, la vopsea, la anticoroziune. Fiind niste chestii de cauciuc la care ai tu impact direct asupra lor, nimeni nu-ti va acorda nicio garantie. N-are de unde sti cum ai folosit tu acele covorase. Eu de exemplu in un an jumate de cand am masina, 25.0000 km, mers zilnic cu ea aprox 10-15km nu am nimic la covorase

                Comment


                • Îmi pare rău, scrie negru pe alb garanție 3 ani sau 100 000 km....
                  Indiferent de produs pot exista defecte de fabricație...un lot cu defecte.....materialul, presa ceva nu a funcționat corect în procesul de fabricație....
                  Dar la noi merge și așa.
                  Logan 0.9 TCe 2018

                  Comment


                  • Garantia nu e pe "bucati". In logica ta si placutele de frana ar trebui schimbate pe garantie daca se duc in 1000km?? Parca curea de distributie avea garantie "pe viata" deci nu geeralizam la toata masina. Asa e peste tot nu doar la Dacia.

                    Comment


                    • Despre covorasele "de origine" am mai scris si eu, ba chiar am pus si poze. Intra in categoria "asa face toate". Daca nu va convin cele "de origine" din reprezentanta, e plin internetul cu oferte mult mai ieftine si mult mai bune (cred, nu stiu... zic si eu). Cat vrei, frate sa te tina un covoras de cauciuc pe care-l freci cu calcaiul? Eu am vazut la audi A6 butoane tocite si exfoliate (rau imi pare ca n-am facut poze), tapiterie rupta din cauza uzurii si altele. Ia uite, frate.... e covoras de dacie si s-a julit.... ce marca proasta dacia asta..... pana si covorasul de juleste.
                      Last edited by Fanez; 10 December 2018, 17:22.

                      Comment


                      • Hai sa nu exageram. Am avut fabia SH, cumparata cu covorase skoda, cand am dat masina la rabla covorasele erau uzate dar nu exfoliate, hai sa nu ne imbatam cu apa rece, covorasele de "origine" sunt niste mizerii, sunt facute din plastic, nu cauciuc.

                        Comment


                        • Interesanta descoperirea cu exfolierea covoraselor. De fapt daca tin minte s-a discutat si pe "Intrebari Logan2" acum vreo cateva saptamani. E adevarat ca doar pe o pagina si ceva.
                          Ca fapt divers eu la covorasele lui Sanderica inca nu am descoperit asta (dupa mai bine de un an si jumatate, vreo 22 000 km). Si cred ca au fost destul de bine "calcate in picioare".
                          O fi bine o fi rau nu stiu inca. Eu sper sa nu "descopar" ceva rau la alte cele. Dar e adevarat ca si covorasele sunt importante. Si totusi.....
                          Atat si nimic mai mult.
                          Last edited by Gil26; 10 December 2018, 18:31.

                          Comment


                          • Originally posted by Fanez View Post
                            Despre covorasele "de origine" am mai scris si eu, ba chiar am pus si poze. Intra in categoria "asa face toate". Daca nu va convin cele "de origine" din reprezentanta, e plin internetul cu oferte mult mai ieftine si mult mai bune (cred, nu stiu... zic si eu). Cat vrei, frate sa te tina un covoras de cauciuc pe care-l freci cu calcaiul? Eu am vazut la audi A6 butoane tocite si exfoliate (rau imi pare ca n-am facut poze), tapiterie rupta din cauza uzurii si altele. Ia uite, frate.... e covoras de dacie si s-a julit.... ce marca proasta dacia asta..... pana si covorasul de juleste.
                            Daca "nu va convin cele de origine din reprezentanta", sa avem totusi posibilitatea să le luam de pe internet, rămânând la alegerea noastră asta, nu a reprezentantei. E corect?

                            Comment


                            • Nu e problema că s-a "julit" un preș , problema e că presurile in cauză eu nu mi le-am dorit. Daca le baga în prețul mașinii, ok, asta e, atatia bani-atata pește, dar la 70 de euroi, cumpărăm cu siguranță altceva și mai rămâneau.

                              Comment


                              • mai, om bun... daca le-ai primit cu masina, cu ce te deranjeaza? altii n-au avut norocul sa le primeasca gratis ca tine. Altii au dat banii lor pe ele. Ma duc si eu acum la Dacia sa le spun ca eu n-am vrut sa-mi dea masina spalata, ca mi-o spal singur, sa nu ma taxeze cu 50 de euro spalatul masinii...
                                Last edited by 77sky; 10 December 2018, 23:47.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google