Originally posted by t0rquemada

View Post

Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan

Collapse

X
- 

Funcţia aceasta este prezentă şi la mine, Logan Laureate pH2.Originally posted by Marian SLZ View PostIesind din bloc deschid masina din telecomanda.Un vecin ma opreste sa-mi spuna nu stiu ce treburi,pret de 3-4 minute.Atunci observ ca masina se inchide singura,fara a apasa butonul de inchidere de pe telecomanda.La masinile voastre e la fel?
 Comment
- 

Într-adevăr intervalul de blocare automată în cazul în care, după ce descui maşina nu deschizi nicio portieră este de 30 de secunde. Mi se părea cam mult 2-3 minute, cum am citit din descrierile celorlalţi colegi, ca de obicei un print-screen direct de la sursă nu lasă loc de niciun fel de interpretări.
 Comment
- 

@pilifida: Nu merge în situația descrisă de tine.

@Ampt & stoicanu: La mine(x52) pe cronometru 1 min 58sec(teste în de curs de 5 minute), posibil interval mai mic dacă perioada intre ultima blocare și deblocare e mai mare(Ledul din bord stins)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
 Comment
- 

Cum naiba incui masina cu cheia in contact si cu tine afara? ca daca o faci pe geam nu ramai pe dinafara.Originally posted by pilifida View Postsi daca ies din masina, las cheia in contact si inchid usa? risc sa raman pe dinafara? sau se inchide automat doar dupa ce a fost deblocata inainte?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
 Comment
- 

La x52 e o smecherie cu butonul de blocare de pe bord, astfel că poți bloca ușule fără cheie.

@aris86: Confunzi alarma(last door arming/eaglemaster) cu BCM-ul(vezi poza de la #825)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
 Comment

Comment