Folie Protectie Caroserie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Folie Protectie Caroserie

    salve,
    am masina de 3 luni si deja are cateva zgarieturi facute de tot felul de animale prezente prin parcari. Si am dat pe internet de folii de protectie caroserie - transparente. Intrebarea mea e: rezista chestiile alea in timp? (am vazut pe un site cum ca ar fi garantate 7 ani). Si daca din greseala stie cineva daca atunci cand se dau jos raman urme?
    Plus ceva sugestii si preturi. Eu am sunat la cativa oameni de pe net si toti erau destul de vagi la pret, cum ca trebuie vazuta masina, nu prea au dat baietii nici un pret orientativ pe metru patrat. Si as vrea sa aflu mai multe pareri, pentru ca nu pot sa plec din sibiu in cluj brasov sau bucuresti doar sa vad pretul. In sibiu am sunat la cineva si mi-a dat suma colosala de 2000 euro pe toata masina )). Eu nu o vreau toata, doar portierele pana la geamuri si aripile, practic tot lateralul intre far si stop si posibil capota daca nu e foarte scump.
    Daca poate cineva sa ma ajute cu o info ar fi super. Daca nu e considerata reclama pot sa postez un filmulet de pe youtube, sa vedeti despre ce e vorba.
    La cate zgarieturi am acumulat in doar 3 luni de cand am masina chiar suna a fi o metoda de protectie ok. Desigur in limita unui pret simtit, ca 2000 de euro cat au zis cei din sibiu e cat o revopsire integrala.
    Multumesc
    sigpic

  • #2
    Din ce știu exista așa: folie simpla, care e pe mai multe grosimi si folie ramforsata ( are o textura cauciucata).
    Folia normala e similară cu cea folosită la colantare doar ca e transparenta. Am văzut cum arata, nu-mi place. Montează o firma pe la IRA, in spate la benzinărie, pe o straduta.
    Cât despre folia ramforsata, e alta mâncare de peste. Am pus pe un Hilux, toată mașina, inclusiv plafon si bena ( e folosită la vanatoare). Pentru bara s-a comandat kit pretaiat, exista disponibil pt diverse mărci si/ sau alte elemente din caroserie.
    Montajul se face cu apa, demontarea la fel. In momentul in care se usucă folia se strânge pe caroserie.
    O am de mai bine de un an pe mașina si rezista fără probleme. Mers prin pădure, printre crengi, tufe,maracini etc. Nu se desface la Spalat sub presiune sau perii ( am încercat ambele variante)
    Singurul loc unde a cedat, la bara din fata. Mi-a sărit o piatra cam de mărimea unei nuci in mers, de la un tir. Folia s-a rupt, o zgârietură superficiala pe vopsea.
    A costat cam 2300 euro toată mașina, insa merita in situația asta. E mai scump sa revopsesc mașina, plus ca nu mai iese la fel. Ca metraj e aproape dublu decât un logan (complet)
    Daca vreu sa-ți faci o idee de costuri, te pun in legătura cu persoana care mi-a făcut mie. Pe PM
    My Ride sigpic

    Comment


    • #3
      - te rog frumos sa imi zici si mie. Zi-mi in ce oras. multumesc. 2300 euro/2 = ar da cam 1000 ) si / la inca ceva ca nu vreau toata, daca ies la 15 mil e acceptabil. Am auzit recomandata firma llumar, am intrat pe site-ul lor si era garantata 7 ani. Acum nu stiu daca e buna sau nu. Da putem socializa pe privat. multumesc
      sigpic

      Comment


      • #4
        Pun aici site-ul, poate mai sunt si alții interesați de folie
        Kizárólag minőségi fóliák valamint makulátlan kivitelezés. Ismerje meg a Skyfol prémium hővédő- és biztonsági fóliáit, autó és épület üvegfóliázás már 35 éve.

        Restul detaliilor le găsești pe PM
        My Ride sigpic

        Comment


        • #5
          Si garantia? Cum e cu garantia? La revizie nu se leaga nimeni de folia ta? Mizezi pe faptul ca ii transparenta si nu se vede?

          Comment


          • #6
            Nu știu daca afectează garantia din moment ce nu intervii asupra caroseriei( gaurire, tăiere etc.)
            Mergi cu mașina la garantie cu vopseaua zgariata de crengi sau alte cele sa vezi ce o sa ți se spună. Am câteva puncte de vopsea sărite de la pietre, la logan. Surpriza, nu intra la garantie
            My Ride sigpic

            Comment


            • #7
              Garantia e daca rugineste, in nici un caz daca e aplicata folie....PRACTIC LA VOPSEA GARANTIA E DE 3 ANI, iar daca rugineste langa o zgaraietura iar nu se acorda GARANTIE ...POLITICA DACIA ....Vopseaua este data intr-un strat atat de gros de nici nu iti vei imagina vreodata ECONOMIE E CUVANTUL DE BAZA

              Comment


              • #8
                daca sare piatra si "ciupeste" vopseaua, nu face obiectul garantiei, pentru ca nu se considera defect de fabricatie.
                interesanta chestia cu folierea. eu as vrea sa-mi acopar aripile spate, efe fiind cele mai expuse pietricelelor si sarii imprastiate iarna pe sosele.
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                Comment


                • #9
                  Salut!
                  Din cate am mai aflat tot de pe acest forum, garantia in ceea ce priveste ruginirea tablei se acorda doar daca aceasta (rugina) apare dinspre interior spre exterior, nu invers (ca in cazul unei pietre care sare pe capota si desprinde vopseaua). Doar in acea situatie este considerata defect de fabricatie.... am ramas si eu uimit....

                  Comment


                  • #10
                    Toti care au cumparat masina noua au primit un Carnet de garanție, pe prima pagina avem asta, apoi pag 10 si 11
                    Attached Files
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google