Camera Marsarier Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va salut,

Detin un Logan 2 MCV 2018 cu camera si media nav din fabrica.
    Astazi dintr-o data camera de masarier nu mai e afisata pe ecran. Ma refer la cuplarea in treptei in masarier, normal camera trebuie sa se activeze pe ecranu medianavului.
    Tin sa mentionez ca pe ecranu medianavului nu afiseaza nici un mesaj sau black screen.

Aveti vreo idee ce sa verific?

Multumesc​

Comment

• Verifica daca se aprind luminile de masarier!!
      Pe urma verifici camera.
      Poate fi sonda de masarier.
      Last edited by ktgcristi; 23 June 2025, 13:19.

Comment

• Luminiile de masarier sunt functionale.
        Chiar si tensiune de la MN vine la mufa camerei (6V)

Comment

• Poate te ajuta, sau pe alti colegi de forum:
          Attached Files

Comment

• Plus acestea:
            Attached Files

Comment

• Imi poate spune cineva la logan mcv din 2018 unde este contactul +12V care initializeaza camera R? de pe cutia de viteze sau din calculator?

Comment

• In postul 109 este si mufa MediaNav 24 pini cu descrierea acestora in care am subliniat atat cei pentru camera cat si pinul #3 =REAR GEAR = Rear gear engaged, dar cred ca este bine poate sa se apeleze la cineva care are uneltele si cunostintele necesare pentru rezolvarea problemei.

Comment

• Ma poate ajuta cineva cu o camera de marsarier pentru logan 2 facelift (2018), varianta originala sau una aftermarket care sa o pot alimenta direct la mufa de la stâlpul din stânga spate (la 6 volti). Si un preț, daca se poate, atât la camera cat si la cablu si mufe.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google