... pe mine nu m-a dezamagit inca. bine, nu merge destul de repede, nu consuma destul de putin, nu e destul de mare si e cam usoara de bot pe virajele rapide, mai ales cand e incarcata....

)

atunci sa ma astepte ca si client pana ii caut eu
eu cred totusi ca dacia va ramane la modele de buget, oricat am vrea noi sa ne faca maybachuri la pret de logan. ei stiu una si buna: n-ai bani dar vrei masina noua, la ei ajungi, vrei-nu vrei. si le tine fenta, pentru ca nu suntem un popor de bogatasi. au studii de piata foarte bine facute, stiu ce sa oferre pentru aia care vor dar nu-si permit si joaca la limita. mai rau e ca joaca al dracului de bine, pentru ca toti care voiau sa faca un concurent pentru logan au cam dat chix: fiat, peugeot, citroen, chiar si vw a trambitat ani de zile ca o s afaca o masina care sa fie la pret de logan dar mai buna, si uite ca inca n-au scos masina aia, desi au trecut 11 ani de cand au facut gargara gratuita. asa ca daca nu avem bani de bmw, asteptam sa vedem cand scoate dacia prima hibrida. si legat de fluence electric, da, acum nu se mai fabrica, insa la continental timisoara, acum doi ani era in teste un fluence electric ce teoretic urmeaza sa fie lansat prin 2018. daca au renuntat intre timp sau nu la proiect, nu stiu, ca nu mai tin legatura cu fostii colegi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment