Originally posted by anton.dan
View Post
Renault Cheama In Service DACIA Logan II & Sandero II
Collapse
X
-
dauna totala n-are legatura cu airbagul. ala nu-ti face caroseria mai buna, te protejeaza pe tine. la declansarea/nedeclansarea airbagului conteaza foarte mult dinamica impactului, ce forta ajunge sa simta senzorul de soc. daca lovitura e in unghi, nu se vor declansa airbagurile frontale. vezi testele euroncap, unde functionarea airbagurilor pe video-urile in slow-motion e destul de evidenta. ca s-a deschis sau nu airbagul n-are a face cu incarcerarea in caz de accident. incarcerarea e rezultatul deformarii tablei, nu a lipsei/prezentei airbgului. si cum zicea si K, la nici o masina nu ai garantia functionarii airbagului, oricat de scumpa ar fi la momentul achizitiei.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
Eu am fost nefericitul posesor de logan cu probleme la etrier. Facusem programare pentru alta problema si întrebasem si de rechemarea in service . Inainte cu o zi de programarea am primit si scrisoarea. Acum masina este imobilizata la ei pentru probleme de siguranta,, Au spus ca au dat comanda de urgenta a etrierului si se rezolva in doua zile
Comment
-
Cu alte cuvinte, daca nu ti-au zis sa revii cand soseste etrierul si au retinut masina, au ajuns la concluzia ca e o chestiune de siguranta.Originally posted by alexandru102 View PostEu am fost nefericitul posesor de logan cu probleme la etrier. Facusem programare pentru alta problema si întrebasem si de rechemarea in service . Inainte cu o zi de programarea am primit si scrisoarea. Acum masina este imobilizata la ei pentru probleme de siguranta,, Au spus ca au dat comanda de urgenta a etrierului si se rezolva in doua zile
De aceea, ar trebui sa treaca in timp cat mai scurt masinile prin reprezentanta.
Comment
-
Probabil ca sunt acoperiti de proceduri.
Daca moare cineva din cauza etrierului defect, probabil ca politia va spune ca moartea s-a datorat neadaptarii vitezei la conditiile de drum.
Nu-si bate nimeni capul cu expertize tehnice, doar famiia mortului, daca are bani.
Comment
-
Deci bai omule, serios, ia de lectureaza cartea asta ca (c)hiar nu ai treaba cu limba asta pe care o vorbim.
Dupa ce o termini, si (re)vii aici pe forum, inainte de a posta te punem sa dai o teza la Lb Romana ca ne spargi ochii cu postarile tale.
Eu inca sper sa fie un cont creat la caterinca.
La cine nu are, nici Dumnezeu nu cere
)
sigpic
Comment
-
Ieri am fost in service pt. revizia de 2 ani, am patit o ciudatenie cu medianav-ul ca nu-i mai merge sunetul, au sunat sa merg maine sa mi-l schimbe! Totodata insa au primit sesizare de la fabrica sa-mi schimbe si bieletele de directie, nu ma pricep dar cred ca asta-i altceva decat problema cu etrierul, nu?
Comment

Comment