Logan Mcv 0.9tce Si Rulota

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    @maddogg poate motorul tau "sughiță" ,al meu nu are nici un fel de probleme, cu 3 persoane adulte și portbagajul plin de bagaje, chiar cu ac-ul pornit. PS condus și pe drumuri de munte și pe autostrada. Cat despre tractarea unei mici rulote după Dacia cu motorul 0,9 sunt și eu foarte curios cum se comporta. Când tractezi o rulota după autoturism legislația (după câte îmi amintesc eu) nu te lasă să faci raliu ,ești limitat la viteza de croazieră.




    Nu știu ce motor o avea acel Neamț pe Sandero dar daca apa poate duce monstrul ăla de rulota ,de ce nu ar putea și cel de 0,9?
    Last edited by danLaza; 8 September 2018, 11:42. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #62
      Oricum apreciez ca ai cautat un video cu dacia tractand o rulota, se vede ca e rupt in gura sandero ala, abia se mai taraste.

      In viata reala, nimeni ( a se citi 99%) nu ar agata un prepeleac dupa o motorizare subnutrita cum e 0.9 tce din cauza ca.. "sughit" d-ala nasol.
      Discutii peste discutii cum ca 0.9 ar putea sa tracteze, atunci de ce nu ar putea sa tracteze si 1.2 75 cp, sau mai rau, un matiz ca tot in 3cyl e, de ce nu ?

      Repet, de dragul conversatiei "ar putea", insa in viata reala cam nimeni nu sta sa agate dulapuri dupa logan, care si asa nu exceleaza nici la aerodinamica nici la motor, de fapt la nici un capitol.
      Trebuie sa traga in conditii decente, pentru a avea curajul sa pui in practica ideea de rulota, sa nu te tarasti pe drum ca un caine mort, sa nu faci cozi kilometrice dupa tine si agregatul tau, etc..

      Comment


      • #63
        stoicanu - Intr-adevar, urca dupa 4000rpm, dar majoritatea d-aci, sta cu un ochi pe turometru si cu unu pe indicatoru de carburant. Asa le fac buzunarele
        My turbo lag, give your MPI, a chance

        Comment


        • #64
          Terminati cu aberațiile... Cu 0.9 nu tractezi o rulota... Ca se poate tracta eo chestie insa mâine nu e adecvata. Puteti sa ziceți ce vreti... E părerea mea.

          Comment


          • #65
            Nu am vazut rulota trasa de un 0.9 tce. Dar am vazut rulota trasa vara de vara de un L1 ph2 cu motor de 1.2. Masina luata prin 2010. Masa rulotei un pic peste 1000 kg. Nu a schimbat ambreiajul nici acum. Ce-i drept se duce intr-un loc si sta pe acolo 2-3 saptamani, apoi revine. Nu cutreiera prea multi kilometri.
            Insa daca merge cu un 1.2 eu zic ca merge si cu 0.9, cuplu si cai mai multi.

            Comment


            • #66
              Eu cred că 0,9 tce cu 90 de cai va putea tracta o rulota. Daca a putut Dacia 1300 cu 45 de cai poate și tce-ul. Cat despre capacitatea ambreiajului de a face față unor forte mult mai mari ,e mult de discutat.

              Comment


              • #67
                Se da prea mult cu parerea pe aici...daca orice Logan poate tracta lejer o remorca cu MMA 750kg (fara sistem de franare -> plin de exemple in tara) la fel de usor poate tracta o rulota de 2 persoane cu masa la gol de 750kg si MMA de 990-1000 kg avand si sistem de franare. Daca vreti rulota de 4 pers cu 2 axe schimbati masina. Mai jos un link cu un model de rulota care poate fi trasa fara nici o problema de orice motorizare existenta pe Logan:

                Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

                Comment


                • #68
                  Originally posted by sebibv View Post
                  Terminati cu aberațiile... Cu 0.9 nu tractezi o rulota... Ca se poate tracta eo chestie insa mâine nu e adecvata. Puteti sa ziceți ce vreti... E părerea mea.
                  Un sul de hartie igienica. Aia se poate tracta cu 0.9 TCe sau tce cum s-o numi...

                  Comment


                  • #69
                    Inseamna ca toti astia care isi iau motoare mari ptr rulote sunt oligofreni.
                    Serios, incep sa cred ca devenim fanatici. O hoda hornet (o motocicleta) are 100 cp. E ok sa tractez rulota cu ea?

                    Asa... Pot și cu mana sa trag o rulota... Insa nu e "normal" sa o fac. Unii ori ne iubim prea mult masinile și credem ca pot sa faca orice.... Ori chiar ni se rupe de ele și le chinuim ce naiba.

                    Comment


                    • #70
                      Nu e vorba de putere, in cazul motocicletei, e vorba de restul subasamblelor. Exemplul tau e prost.

                      Comment


                      • #71
                        Eu zic ca ne agitam degeaba
                        Sunt persoane care nu vor sa accepte ca un Logan 0.9 poate tracta o remorca
                        sigpic

                        Comment


                        • #72
                          Cum am mai zis, daca trage 1.2 cu 75 de cai, 0.9 trage fara probleme.
                          Si pentru cei care nu inteleg treaba cu rolata. Nu poti face curse cu ea. Maxim 80-90 poti merge. Daca asta e impedimentul pentru care nu credeti ca 0.9 poate trage, e total gresit.

                          Comment


                          • #73
                            hmmm noi ne dam cu pararea ca nu trage motorul o rulota si ca trebuie motor mare sa fuga masina sa faci depasiri dar nu va ganditi ca oricum nu poti demara nu poti lua viraje nu poti face nimic mai mult de ce faci cu un motor mic pentru ca tigaia aia de rulota nu este facuta sa mergi asa tare si sa iei viraje in forta si sa mergi pe munte in curbe cu mai mult de 40 km pe ora ca se rastoarna

                            Comment


                            • #74
                              Si un trabant poate tracta rulota in conditii prielnice... Eu cred ca toata discutia este degeaba...
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google