Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DFA
    replied
    Originally posted by ursamajor View Post
    A mai aparut vreun update de firmware?
    Sunt 3 versiuni active în acest moment:

- Iunie 2022 - fw 6.0.9.6 - orice mașină 2020-2022 cu MN/MD;
    - August 2022 - fw 6.0.9.7 - pentru unitățile Media Display cu Navigație dar fără Wi-Fi;
    - Octombrie 2022 - fw 6.0.9.8 - pentru mașinile cu NIC/NBI (Noua Identitate Comercială / New Brand Identity​)

Originally posted by ursamajor View Post
    Apropo de anomalii: am observat ca telefonul se conecteaza automat pe Bluetooth. Buuun! In trecut, puteam asculta muzica pe BT (nici nu-l mai conectam pe Android Auto), daca schimbam sursa in media player pe BT. Acum vad ca nu mai vede nicio melodie. Wtf?

Pe alt dispozitiv BT cu AVRCP (media playback control) merge telefonul?

Leave a comment:

• pecobd
    replied
    Originally posted by Florinedy77 View Post
    Buna ziua. caut o solutie pentru media displayul unui sandero stepway 2022. problema este ca atunci cand conectez telefonul (iphone 12) cu cablu in 5 minute se deconecteaza si iese din orice aplicatie deschisa.Am incercat cu cablu original si aftermarket
    Am reusit cu acest cablu, https://www.emag.ro/cablu-pentru-inc.../pd/DKQ5W1MBM/
    Nu m-a mai deconecteaza.
    Cineva de pe forumul Softpedia recomanda la postul 18 acest cablu https://forum.softpedia.com/topic/12...ia-logan-2022/, pe care nu l-am incercat.

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    A mai aparut vreun update de firmware?

Apropo de anomalii: am observat ca telefonul se conecteaza automat pe Bluetooth. Buuun! In trecut, puteam asculta muzica pe BT (nici nu-l mai conectam pe Android Auto), daca schimbam sursa in media player pe BT. Acum vad ca nu mai vede nicio melodie. Wtf?
    Last edited by ursamajor; 25 February 2023, 13:46.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Originally posted by pecobd View Post
    .........A gasit cineva o rezolvare?
    Da, ai nevoie de un cablu cât mai scurt posibil, ceva de genul 50-60-70cm. Odată scurtat cablul problema ar trebui să dispară.

Leave a comment:

• pecobd
    replied
    Originally posted by Florinedy77 View Post
    Buna ziua. caut o solutie pentru media displayul unui sandero stepway 2022. problema este ca atunci cand conectez telefonul (iphone 12) cu cablu in 5 minute se deconecteaza si iese din orice aplicatie deschisa.Am incercat cu cablu original si aftermarket
    Aceiasi problema o am cu un Logan 3 din 2023 si un iPhone 12 Pro
    A gasit cineva o rezolvare?

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Probably your best bet is to go with the car at a Dacia service - and pay for the "restoration" of the multimedia unit.

Leave a comment:

• zolee003
    replied
    From Slovakia

Leave a comment:

• DFA
    replied
    In what country / region are you located?

Leave a comment:

• zolee003
    replied
    Hello, sorry for my english, but i want to ask, if somebody know, how to fix that issue: in micom test i accidentally pressed Factory reset button. Is there possibility to fix it somehow, or only Dacia servise can help me?
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 17 February 2023, 09:38.

Leave a comment:

• daymaker
    replied
    Am inteles, eu nu am patit pana acum....

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google