Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• punktnet
    replied
    Service-ul sa nu manance si el ceva ??

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Originally posted by punktnet View Post
    Nu pune nimeni metoda de instalare navigație pe media display?

Ups, unii făceau bani din asta

​​​​
    Partea distractivă e că la primul update se duce dracu toată porcăria , aviz amatorilor de copy-paste....

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    nimic nou, se stie (si s-a mai discutat) asta, ... si nu se mentioneaza nici Buldo si nici Cacou13 (cu tot respectul pentru tot ceea ce au facut si fac pentru noi toti)

Leave a comment:

• punktnet
    replied
    Nu pune nimeni metoda de instalare navigație pe media display?

Ups, unii făceau bani din asta

​​​​

Leave a comment:

• Cosho
    replied
    Originally posted by daymaker View Post

Trebuie sa alegi limba asistentului google. Daca ai samsung tine apasat pe home si alege engleza
    Acum nu mai merge sa rostesc destinatia pentru waze. Intr adever imi rosteste mesajele vocal din whatsup. Dar parca mai bine era cand putei rosti destinatia in waze.
    Cum pot face operatiunea invers? Adica sa l dezactivez, sa l fac cum era initial. Multumesc frumos!

Leave a comment:

• punktnet
    replied
    Vineri s-a lansat update-ul nou pt ULC4.5 care remediază multe probleme de conexiune.
    Versiunile sunt 6.x.x.9 și 9.x.x.9 în funcție de unitate .
    Codurile de acces în micom le găsiți pe net.

Leave a comment:

• Cosho
    replied
    Intr adevar, nu era setata nicio limba. De abia astept sa merg la masina sa vad daca merge. Multumesc frumos!

Leave a comment:

• daymaker
    replied
    Originally posted by Cosho View Post
    Iti reda mesajele din whatsup vocal??? Cum ca la mine arata ca ar zice ceva dar nu se aude nimic!
    Trebuie sa alegi limba asistentului google. Daca ai samsung tine apasat pe home si alege engleza

Leave a comment:

• speleus
    replied
    Da, imi citeste mesajul. Se aude in difuzoare.
    Peste navigatie imi apare sus un ecran mai mic in care imi afiseaza ca am mesaj si un fel de buton play in care ma intreaba daca vreau sa ascult mesajul. Apas si imi reda vocal mesajul.
    Nu stiu, poate depinde si de telefon aceasta functie.

Leave a comment:

• Cosho
    replied
    Iti reda mesajele din whatsup vocal??? Cum ca la mine arata ca ar zice ceva dar nu se aude nimic!

Leave a comment:

• speleus
    replied
    Am mai făcut niște teste. In mod paradoxal a funcționat bine, mi-a redat vocal inclusiv mesajele din whatsup, am putut vorbi și răspunde. Se întâmplă ceva insa la prima conectare, de multe ori imi zice că Android nu se poate conecta, câteodată parcă îmi resetează și telefonul. Sa fie vreo procedura in care sa fac conectarea? Adică ceva de genul pasul 1: așteaptă conectarea pe blutooth 2 conectează cablul usb, etc.sau nu contează secvența in momentul conexiunii? Mulțumesc.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Mda.., versiunea nu e veche, cu alt telefon cu Android Auto în afară de Xiaomi 10T Pro se comportă la fel?

Leave a comment:

• speleus
    replied
    Am 6.0.9.8, mașina fabricata in decembrie 2022, ridicata în februarie 2023.
    mulțumesc.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Ce versiune de firmware ai pe Media Display?

Cred că e cam veche versiunea...

Acest bug a fost rezolvat cam de multișor...

Leave a comment:

• speleus
    replied
    Salut, am bug la functionarea Android auto. Nu-mi dau seama daca e problema la telefon (cel mai probabil) sau la unitatea media (Media Display). Telefonul e Xiaomi 10T Pro, banuiesc ca practic e acelasi cu Xiaomi 10T 5G din lista de compatibilitati. Bug-ul e urmatorul, daca pe unitate merge navigatia (de pe telefon) conectat fiind in AndroidAuto si vine un apel telefonic, apare pe ecran dar dupa ce raspund nu se intampla nimic, apelantul nu ma aude si eu nu il aud (practic cred ca se blocheaza tot pana nu inchid).. Daca sunt conectat doar prin bluetooth (nu pe Androidauto) merge perfect. Aveti vreo idee? Multumesc.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google