Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Din cate stiu harti 2024 Q1 de la NNG (Here) nu exista, dar daca doresti poti verifica si in MediaNav versiunea hartilor actualizate (eventual atasa o poza cu ecranul aici) si atunci cred ca este mai clar.
-
Mulțumesc. Înseamnă că și la mine s-a actualizat la 2023.q4.
Înainte pe mașină erau 2022.q2 (mașină fabricată in 10.2023, achiziționată de la dealer luna aceasta).
Cum in aplicație vedeam și 2024q1 de la NNG eram nelămurit de ce updateul este doar pe 2023.
Eu am actualizat prin Dacia Map Update. Înainte mi-a recunoscut mașina in cont apoi mi-a deschis 3Y Dacia Map Update.
S-ar putea sa fac o confuzie cu NaviExtras. Sincer nu am stat sa studiez exact ce și cum, am incercat cu aplicația direct de pe telefon și a mers. Mulțumesc încă o dată de info.
Numai bine!
Leave a comment:
-
Cand am citit acest post am fost putin "mirat", din cate stiam pana acum NaviExtras erau cu vreo doua-trei release “in urma”, asa ca m-am uitat rapid pe site si m-am “lamurit” imediat, pentru actualizarea gratuita versiunea este 12.4 iar pentru cea cu plata 13.2, exemplu atasat.
Iar ca sa raspund la a doua intrebare: de ceva vreme cei de la HERE dar si TomTom ofera doar doua release pe an (inainte erau patru) Q2 si Q4, Q2 de obicei “apar” prin iulie-august iar Q4 prin ianuarie-februarie urmatorul an.
Ultimele harti HERE si TomTom care se gasesc acum sunt 2023 Q4 "aparute" prin ianuarie anul acesta, ex atasat (si eu “navighez” cu acestea, cu mentiunea ca ultimele release au si cateva lacune si inadvertente).
Pentru cine doreste am urcat Harti, Eastern_Europe_xxx.hnr, POI, Speedcam, Phoneme pentru Romania, Bulgaria si Grecia, la alegerea fiecaruia, aici: https://gofile.io/d/tJvf3n
plus atasat aici o licenta (daca este nevoie) … si asteptam 2024Q2.
Last edited by Gil26; 22 June 2024, 05:17.
- Likes 4
Leave a comment:
-
Salut, care sunt ultimele hărți care se pot descărca prin NaviExtras pe actualizarea gratuită de 3 ani? Îmi apare România 2024.Q1. doar cu plată deocamdată. Va intra la gratuite mai târziu? Mulțumesc.
Leave a comment:
-
Cu alte cuvinte, în loc să schimbi doar un display, eventual din 2 unități să-ți faci una (display din aia nouă și restul din a ta), aia a ta e deja defectă prin CID deci costuri suplimentare necesare pentru "lasă că-mi bag eu nasul".
Leave a comment:
-
Cat despre unitatile aftermarket, cei de la TopNavi mi-au confirmat ca unitatile aftermarket nu preiau senzorii de parcare 360 si camera marsarier din uzina. Deci sunt pentru versiuni care nu au aceste optiuni din uzina, de aia nu am cum sa montez ceva mai performant. O sa procur deja unitatea originala noua cu media nav care nu este codata pe VIN cand voi fi in Bucuresti si vedem cum merge.
- Likes 1
Leave a comment:
-
DFA da, nu am navigarea activată. Cred că mașina a fost comandată din uzina fara hărți.
La moment cam trebuie sa arunc tot din cauza că flexul LCD a fost deteriorat și el când am scos ecranul sa scot sticla touchscreen ca să o înlocuiesc(crăpată ) și nu am cum sa stiu 100 % daca vreun procesor de pe placa de baza nu a fost ars și el, căci a început a scoate fum și sîsîit de șarpe cand am pus flexul înapoi, de unde si am observat zgârietura de pe flex...
Am găsit un media nav cu 1000 lei nou dar nu e menționat daca are sau nu wifi, pe altă parte sunt media nav-uri în vânzare pe olx cu wifi și costă 1700 lei
Teoretic aș putea pune placa de bază a mea cu wifi la media nav-ul fără wifi dar trebuie activat și din soft atunciAttached Files
Leave a comment:
-
1. Combinația de Media "Nav" cu Wi-Fi dar fără funcția de Nav e ciudată..., eu nu prea am văzut așa ceva..., ești sigur că ai așa ceva?
2. Interfața de Wi-Fi este pe PCB-ul din spatele ecranului (daugherboard), nu pe placa logică principală (motherboard)..., deci degeaba te uiți acolo... - "activarea" de Wi-Fi implică acel PCB...
3. Utilizarea unui adaptor USB-Wi-Fi în interiorul unității ar implica dezactivarea portului USB de sus...
Leave a comment:
-
Stie cineva cum se poate afla dacă are vreun media nav wifi după numărul /codul modelului său?
Pe Logan wiki am găsit lista dar nu se indică dacă are un anume model sau nu.
gen astea:
LAN5900WR0B LAN5900WR0D
LAN5900WR1B
LAN5900WR2B
LAN5900WR3B
LAN5900WR3D
LAN5900WR5B
Căci sunt nav-uri fara wifi out there.
Pe olx sunt anunțuri cică activează wifi din media nav(evolution?) cu 900 lei?
Minciuni sau bagă ei înăuntru un usb cu wifi?
spre exemplu media nav-ul care îl am are wifi, dar nu are navigație. Poze atașez, și plăcii de bază cumau cerut posturile anterioare cu audio
Last edited by asitaka; 3 June 2024, 23:05.
Leave a comment:
-
Am mai patit si eu. Am ajuns la concluzia ca o ia razna telefonul ocazional (pentru ca uneori se aude pe ceas in loc sa se auda pe unitatea media sau pe telefon).
Leave a comment:
-
De ceva vreme cand imi suna telefonul (suna pe Medianav) si apas "Acceptare", nu se mai aude interlocutorul pe sistemul audio al masinii ci pe telefon, adica trebuie sa comut eu manual pentru asta. Aveti ideea ce e de facut? Am restartat si Medianav si telefon, nimic. Telefonul se conecteaza imediat la masina pe Bluetooth. Unde sa fie problema?
Leave a comment:
-
Originally posted by logan2024 View PostBună ziua. Se poate instala firmware 6.0.9.8 pe actualul firmware 6.0.11.3 ca și downgrade? Sau se poate instala actualizarea buton NAVIGARE din fimware 6.0.9.8 pe actualul sistem care este 6.0.11.3??
la versiuni superioare de 6.0.9.6 se pare că e mai dificil
- Likes 2
Leave a comment:
-
Originally posted by ANDMINE View PostSalutare. Acum nu că sunt de la CTC dar și la voi tot așa arată butoanele? Am observat de vreo 2 săptămâni, până acum n-am dat importanță.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Bună ziua. Se poate instala firmware 6.0.9.8 pe actualul firmware 6.0.11.3 ca și downgrade? Sau se poate instala actualizarea buton NAVIGARE din fimware 6.0.9.8 pe actualul sistem care este 6.0.11.3??
Leave a comment:
-
Salutare. Acum nu că sunt de la CTC dar și la voi tot așa arată butoanele? Am observat de vreo 2 săptămâni, până acum n-am dat importanță.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Leave a comment:
Leave a comment: