Dezmembrare scaun spate

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dezmembrare scaun spate

    Salut! Ma chinuie rău talentul sa montez huse la Logan3. Din păcate nu vin cu instrucțiuni și nici capu nu ma duce. Problema este la scaunul din spate, acela mai lung. Nu pot sa bag husa pe dedesupt din cauza centurii din el. Și nu vreau sa tai husa. Ca alternativa ma gândeam sa dau șezutul deoparte și sa desfac centura din șurub sa o bag prin husa. Însă nu știu cum rabatez șezutul. Nu mai merge ca la Logan 2 sa tragi în sus de el. S-a mai lovit careva de pb asta?

  • #2
    Merge, dar tragi din față nu de la îmbinarea cu spătarul
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #3
      Nu stiu la Logan3 cum este dar la alte modele sezutul din spate se ridica de partea din fata si se rasuceste de partea din spate, miscarile trebuie corelate, insa au fost si unele probleme cu demontarea, la unele chiar si OTS-uri, atasat si cateva capturi doar ca info, poate te ajuta.
      (iar unele huse au si manual de montaj pe diferite marci\modele)
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Va multumesc pt raspunsuri insa nu mi-a reusit nici azi. Este prinsa in 2 pct, insa nu am idee cum sa deblochez prinderea. Prin tragere (in sus, din partea din fata) nu a vrut.

        Parta din fata a sezutului este prinsa de caroserie in 2 pct aflate cam in drepturl banchetelor din fata. In acel loc de prindere, este ca un triunghi din plastic care iese putin, insa am tras de el in toate directiile si nu misca. sus/jos..nimic. In dreptul acelui triunghi, spre podea, tapiteria este taiata insa nu am dibuit rolul/rostul acelor taieturi. Voi pune 2 poze, poate careva isi da seama.

        Attached Files

        Comment


        • #5
          Se apasă de sus în jos pe limba aia de plastic cu o șurubelniță plată de exemplu și se eliberează șezutul.
          Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

          Comment


          • #6
            Multumesc de raspunsuri, insa realitatea e diferita. NU se apasa pe plasticele alea. "Smekeria" sta in acele "gauri" din tapiterie. Bagata o surubelnita lata cam 4-5 cm pana "atingi" o clema flexibila. Se apasa pe clema aceea (spre interior / spre portbagaj) si "sare" singura banca (sezutul). Mai departe, surpriza este ca trebuie scoasa centura din partea dreapta care trece printr-o gaura din sezut pentru a putea pune husa, La fel pt spatarul din dreapta (cel de 2 locuri) trb trecuta centura prin husa...cheie de 16 + muschi pt ca piulita aia se desface f greu.

            Mna..3 zile de chin pt husele din spate. Sadic fu designerul.

            Comment


            • #7
              Adica așa:
              Attached Files
              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google