Specificatii jante LOGAN 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Specificatii jante LOGAN 3

    Salutare!

    Incerc sa cumpar un set de jante pentru Logan 3 insa nu gasesc specificatiile jantelor cu care vine echipata masina. Cei de la Vocea Clientului nu stiu sa zica ce specificatii are si in documentatia cu care a venit masina n-am gasit nimic legat de dimensiuni.
    Ce am gasit eu pe net, ar fi jante compatibile cu Logan 3/Sandero 3 dar eu ET_uri diferite sau J... Si n-as vrea sa iau ceva gresit.

    Ma puteti ajuta cu informatii despre jante ?

    Multumesc!

  • #2
    si eu am cautat pentru iarna jante de tabla/otel, nu am gasit nimic. La dacia, pretul /bucata este de 400 lei. Nici roata aceea slim nu o au inca pentru comanda. Am renuntat si am inlocuit pe jantele venite de aliaj, cauciucirle de vara...

    Comment


    • #3
      Din ce am gasit, ar fi cele din poza atasata.

      E totusi ciudat ca nu se gasesc specificatiile (inca) de la producator...
      Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more.

      Comment


      • #4
        195/55/R16, ET45, 6.5J sau 185/65/R15, ET40, 6J.
        4 x 100 si diametru inel de centrare ○60.1 la ambele.

        Comment


        • #5
          Super ! Multumesc pentru info !!!

          Comment


          • #6
            Pe Clio 2021 echipat cu anvelope 195/55R16 si jante de 6.5" cu ET 37, am pus jante de 16" cu 6J si ET55 -intra putin sub aripi. Cel mai important in alegerea jantelor este numarul de prezoane si distanta intre acestea (in cazul nostru 4 x 100) si diametrul găurii centrale (la butuc) in cazul nostru 60.1. Dacă gaura centrală este prea mare, se rezolvă cu aplicarea de inele compensatorii, dacă este prea mică, trebuie alezată gaura centrală (ambele variante aduc costuri suplimentare). Valoarea ET-ului nu este obligatoriu să fie exactă. Un ET mai mic scot jantele în exterior și viceversa.
            Greseala pe care am făcut-o a fost că am cumpărat anvelopele înaintea jantelor și bineînțeles le-am luat pe aceeași mărime cu anvelopele de vară cu care venise echipată mașina. Dacă chibzuiam puțin, cumpăram jante pe 15" și evident anvelope 185/65R15, o dimensiune mai comună, mai ieftină și aceeași cu roata de rezervă.
            Tabelul de corespondențe pentru jante și anvelope vă ajută să alegeți anvelopele compatibile cu noile dumneavoastră jante.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google