Greieri Logan 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by sebyhepcal View Post
    A mai reusit cineva sa remedieze surse zgomot de prin masina? Daca da va rog sa dati detalii cum? Ma intereseaza in mod special acela de la capul soferului "fusta airbagului" dar si restul sunt binevenite
    da, eu. dupa 3 vizite in reprezentanta. primele doua fiind fara succes (sincer nici nu cred ca au umblat)

    PS: daca esti din bucuresti, fereste-te de cobalcescu. sunt degeaba

    Comment


    • #32
      Originally posted by catelullego View Post
      Am rezolvat problema descrisa in postul #15, freca ornamentul (a se vedea urmele) stalpului A de bord.

      Multumesc pentru indicatii!
      Imi poti spune si mie cum "Doamne iarta-ma" se scoate masca de plastic a stalpului? Am reusit sa desfac pana la un punct, dar se pare ca in partea superioara exista un fel de clips verde care nu pare ca ar iesi si ar fi ca un fel de "siguranta".

      Comment


      • #33
        din câte îmi amintesc eu - acel clips verde se deblochează prin rotire în jurul axului lui cu un clește aligator lung și cu fălci subțiri
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

        Comment


        • #34
          La mine (Sandero Stepway III), clipsurile verzi din ambele părți erau clipsate doar în măștile din plastic, nu și în stâlpul mașinii. Deci a fost super ușor să extrag măștile. Dar, la stâlpul din dreapta, m-a ros curiozitatea să extrag clipsul din mască și să-l plantez în stâlp. Evident, a fost distracție maximă să montez masca din plastic înapoi... Nu mi-a dat, pe loc, prin cap să rotesc coada clipsului, că mi-a fost teamă să nu se rupă. Așa că am profitat de elasticitatea plasticelor și am înfipt coada clipsului, cu forță dar și cu atenție, în mască.

          DFA, tu zici că se rotește cu grijă acea coadă, corect? Nu că ar fi compus din două bucăți clipsul, care sunt făcute să pivoteze la 90 de grade una față de cealaltă (ceva gen cum sunt construite clipsurile de tapițerie).

          Comment


          • #35
            Mda, se pare ca nu voi demonta prea curand stalpii. Am vrut sa antifonez cu putin burete fonoabsorbant mastile de plastic, dar inca nu mi-e clar cum se desface, e destul de inghesuit locul si nu as vrea sa risc sa rup ceva ca apoi sa ma trezesc cu un greieras in plus.

            Mai astept, poate apare un video sau ceva...

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google