Ceasuri de bord noi?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ceasuri de bord noi?

    Salut, am dat comanda in ianuarie pentru un Logan Confort TCe 90 dar sunt cateva lucruri pe care nu le-am inteles din configuratorul Dacia care se schimba incontinuu. In perioada in care am dat comanda era o optiune de 0 euro cu un ecran computer de bord de 4.2 inch din cate imi aduc aminte. Cand am fost la reprezentanta sa dau comanda, mi-am ales ce dotari am dorit si nu mi s-a prezentat vreo optiune de genul, am si uitat sa intreb de ea.
    Am atasat o poza cu niste ceasuri de bord pe care le-am gasit intr-o prezentare mai recenta cu masina pe Youtube. Vad ca versiunea asta are si ceasuri pentru temperatura motorului si nivelul benzinei plus un ecran pentru calculatorul de bord care pare mai mare.
    Stiti cumva care este povestea cu ecranul acela diferit? Fiindca am mai prins discutii aici pe forum despre un ecran TFT si unul LCD dar nu am prea inteles daca se poate comanda ceva diferit sau care ar fi diferentele intre cele doua.
    Multumesc.
    Attached Files

  • #2
    1. TFT = ecran cu pixeli (poate afișa orice), LCD = ecran cu segmente (nu poate afișa orice fiind limitat de caracterele predefinite de segmente)
    2. Ăla e TdB de Clio V (montat din economie), nimic nou decât dacă nu știi că ai aceeași arhitectură electronică pe Logan III/Clio V, la fel cum e la Logan II/Clio IV.
    3. Primești ce vrea Dacia, dacă vrea Dacia.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #3
      Am inteles, mersi de raspuns. O seara faina!
      Last edited by 77sky; 19 April 2022, 10:35.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google