Feedback Autocobalcescu Splaiul Unirii

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Feedback Autocobalcescu Splaiul Unirii

  Povestea e asa

  Sun acum 2,3 luni sa fac programare pentru probleme mai multe stranse (asa mi-au recomandat sa fie mai multe la le facem toate odata)

  Incep sa turui care sunt, ma opreste, ca restu le discutam cand ajung acolo. Se face ziua de programare (am fost programat la aproape 2 luni de la telefonul dat) sun sa anunt ca vin si ma intreaba iar care sunt, incep sa ii spun iar, si ma opreste. STAI, ca nu le facem pe toate, doar cateva , sa nu aglomerez baietii. Il anunt ca nu am stabilit asa si ca iar trebuie sa astept ina jumatate de an probabil pentru restu... Ma asigura ca nu! se rezolva! azi ajung acolo pentru restul care nu au fost reparate in prima interventie. Acum incepe caterinca... Incepe sa ma traga de urechi ca de ce nu fac la ei revizia, ca sa ma duc unde fac revizia sa fac garantia. Ii explic ca la ei aceasi manopera este dublu ca si cost. El continua ca totusi, daca nu o fac la ei, de ce sa imi repare masina. Ca nu e ok asa, s ama duc la aia unde fac si tot asa... In final am reusit sa il induplec sa programeze (imi garantase ca nu dureaza mult) pe frumoasa data de 9 ianuarie... Deci practic eu in 4,5 luni am rezolvat jumatate din probmele si uite asa se duce garantia... Am sunat la VC dacia, sa le fac o plangere (nu stiu daca o sa conteze asa mult)

  Am sunat la Nesty, am fost programat peste 2 zile, fara intrebari daca fac la ei service, fara scarba, fara zeflemea... Astora cred ca de prea mult bine, se cred singurii pe tarla si isi permit!

  PPS: Ca si idee, cat de jepcari sunt Aceleasi interventii la reviziei, unu la unu, Nesty 540 lei Cobalecescu 970 lei!


  Cu alte cuvinte, fugiti de ei cat puteti! Sunt niste jeguri, care trateaza clientii in scarba cand e vb de garantie! Niste jepcari, fomisiti, fara pic de profesionalism!

  Pacat de cei de la vanzari, sunt foarte ok. Pacat de oamenii aceia care prin modul lor de gandire, lumea va asocia cu Dacia (nu cu mizeria de la cobalcescu) acest lucru!


  Dealer autorizat Dacia, Renault, Nissan, BMW, MINI | Service autorizat Dacia, Renault, Nissan, BMW, MINI | Vânzător mașini rulate în București | Auto Cobălcescu

 • #2
  Revin cu update (nu am vazut asta acolo)

  Am avut de vopsit portbagajul.

  1. Am observat recent ca este pus stramb, intr-o parte atinge acel bumper de plastic, intr-o parte este in aer practic imi intra degetul intr-o parte, iar in cealalta este aproape de caroserie... Priceputi!
  2. Avand probleme cu acel zgomot de scartaiala la cap (dupa 3, TREI interventii pentru acelasi lucru) au rezolvat-o, insa cu un bonus. Acel buton de SOS acum atarna din protectie, nefiind bagat ok sau probabil au rupt ceva cand a fost montat! Sa va tot duceti la gunoaiele astea ))))

  Nu mai zic de cum lucreaza... masca usa zgariata, urme pe plafon de degete, distruc cablu de la camera de parbriz (nu stiu cum au reusit, era strans si bagat in lacasul de la schimbator din fata)


  FUGITI DE EI CA DE DRACU!

  Comment

  Working...
  X
  Anulare DPF
  Politica de Securitate Google