Recomandare achizitie suport telefon de origine Dacia ( cel atasabil MediaNav)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Recomandare achizitie suport telefon de origine Dacia ( cel atasabil MediaNav)

    Salutare,

    Sunt viitor posesor de Logan 3(Prestige / EcoG), pe care tocmai l-am comandat zilele trecute. Din cate am inteles, tableta MediaNav nu ar mai beneficia de suportul telefon, dar se poate monta ulterior, existand locul de instalare.

    Am cautat sa achizitionez acest suport din online, dar se pare ca nu-l gasesc nicaieri. Aveti cumva idee unde-l pot gasi?

    Cei care ati prins versiunile cu acest suport, a venit deja montat sau v-a fost livrat la predarea autoturismului?

    Multumesc mult!

  • #2
    Salutare, din păcate mașinile nu mai vin nici cu acel suport dar nici cu : măsuțele rabatabile din spate sau sistemul de compartimentate din portbagaj ( nici măcar locașurile de prindere nu mai sunt montate ).
    în legătură cu suportul, am fost la Dealer și am cerut un preț, acesta costă fabuloasa sumă de 440 RON.
    Exagerat de mult, eu l-am cumpărat de pe Olx de la o persoana,foarte ok pretul.
    Dar este un băiat care le printa la imprimanta și adăugai tu ulterior un suport de la orice tip de suport cu prindere pe gurile de ventilatie.
    Tipul de la care am cumparat eu văd că are mai multe, se numește alecs_nrx pe olx.
    Baftă.
    ​​​​

    Comment


    • #3
      Salutare si multumesc pt raspuns! O sa incerc si eu la persoana de pe olx, doar ca as fi vrut prinderea (in MediaNav) sa fie compatibila pt pozitionarea "originala". Nu ma intereseaza suportul in sine, pt ca pot utiliza orice alt suport cu prindere pe grila. Ma intereseaza locul original de montaj si ergonomia castigata prin asta. Cum ai spus si tu, 440 e cam mult pt o bucata de plastic. O sa mai caut SH, tot ce sper este sa nu desfiinteze gaura de montare (cea de pe MediaNav) pana-mi livreaza mie masina. Bafta!
      Last edited by 77sky; 13 January 2023, 20:44.

      Comment


      • #4
        Teoretic nu se "desfiinteaza" gaurile de montare fiindca pe Stepway inca se livreaza suportul, si cum componentele sunt comune...
        Mai sunt unii care au incercat cu imprimare 3D (se gasesc deja fisierele online) doar ca materialele nu prea fac fata temperaturilor de vara, cei care au facut-o s-au declarat nemultumiti.

        Comment


        • #5
          primul lucru pe care l-am demontat de pe masina a fost chiar suportul alaA avut dreptate cel care ne-a predat masina, ca obstructioneaza vederea, si cum masina este a sotiei si nu a incantat-o ideea, l-am dat jos, acum zace prin portbagaj.

          dar na, pentru, sa zic, jumatate din suma ceruta de dacia, ma despart de el definitiv. Daca initiatorul, sau altcineva, este interesat, ma puteti contacta.

          Comment


          • #6
            Este într-adevăr deranjat dacă mașina este folosită ca mașină personală. Dar dacă folosești Waze-ul mult, spre exemplu în regim de închirere ( Uber,Bolt), taxi sau o persoană care foloseste navigatia pe telefon, este foarte practic. Este efectiv pozitionat perfect acolo, fără alte suporturi sau prinderi after-market. Eu l-am montat și l-am testat, mașina mea va fi folosită pe Bolt,și e chiar foarte intuitivă poziționarea.

            Comment


            • #7
              Salutare!

              Am rezolvat, traiasca OLX si cine m-a indrumat catre el (@Karabet).

              Toate cele bune!

              Comment


              • #8
                Acum chiar ca ne-ai făcut curioși, da-ne și tu mai multe detalii, nu ne lasă să intuim cum ai procedat, ce ai luat și cât a costat, poate ii ajuți și pe alții în " pielea " ta.

                Comment


                • #9
                  La mine magnificul suport a venit separat/nemontat. Daca nu il aveam probabil ca as fi cautat si eu unul, dar cred ca se face prea mare valva cu el. L-am avut montat cateva zile apoi am renuntat le el. Ma asteptam sa fie ceva mai ok facut, un telefon greu flambeaza mai tot timpul, intra la limita, ex pt un S10+ e la limita intinderii, greu il bagi, greu il scoti, in plus trebuie pus mai sus telefonul a.i suportul sa nu preseze pe butoanele laterale, rezultat: sta prea sus displayul telefonului.
                  O fi bun pt taxi/bolt, personal nu-l vad practic. N-am studiat daca e loc unde se poate folosi un suport magnetic, in cazul Logan1 mult mai practic/facil.

                  Ciudat rau pretul cerut in reprez, un kit de pana original sa fie ~300 lei si un rahat de plastic 400+ lei...inuman

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Karabet View Post
                    Este într-adevăr deranjat dacă mașina este folosită ca mașină personală. Dar dacă folosești Waze-ul mult, spre exemplu în regim de închirere ( Uber,Bolt), taxi sau o persoană care foloseste navigatia pe telefon, este foarte practic. Este efectiv pozitionat perfect acolo, fără alte suporturi sau prinderi after-market. Eu l-am montat și l-am testat, mașina mea va fi folosită pe Bolt,și e chiar foarte intuitivă poziționarea.
                    Și nu e mai comod să ai waze pe ecranul medianav-ului?! Asta se poate face acum, înțeleg, prin Android Auto sau Apple Car.

                    Comment


                    • #11
                      Salut!
                      am căutat/caut acel suport telefon pe olx, dar nu îl (mai) găsesc. Mai e cineva în aceeași situație cu mine și dacă da l-a găsit în altă parte? Mulțumesc

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google