Recomandare Alarma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Recomandare Alarma

    Salutare, am cautat, dar n-am găsit exact ce ma interesa.

    Imi poate recomada cineva in București o reprezentanță unde pot monta o alarma, fara a afecta garanția desigur si care lucrează ok. Si pretul e un aspect, din ce am gasit salvat prin diferite părți difera intre 900-1100 lei.

    Si daca sunt persoane care au montate astfel de sistem de alarma, îmi puteți da cateva detalii, cum funcționează, sunteți ok cu ea, exista ceva particularități, etc ?

    Mulțumesc.

  • #2
    Eu am alarma din catalogul de accesorii montata la dealer - deci nici o problema cu garantia. Alarma e de fapt un Falcon. E ok, ce sa zic. Probleme: uneori da fals pozitive in special la diferente mari de temperatura intre interior si exterior; butonul de deschidere haion nu dezactiveaza alarma. Pret ~800 + 300 montaj, preturi din vara 2021.

    Comment


    • #3
      Ca si la Loganul anterior din 2018, pe cel de acum am montat alarma Viper. Este o alarma simpla, fara prea mari complicatii. Se deschide si se inchide din cheie. Plus, ce m a incantat pe mine, este ca are garantie pe viata (pe viata masinii ). La loganul din 2018 pe care l am avut pana anul trecut in dec, n am avut niciun fel de problema. Pe cel nou am alarma din decembrie si binenteles ca n am avut nicio problema. Ca si cost, a fost 950 alarma si 250 montajul+ cadou senzor de ridicare. Baietii de la Viper sunt meseriasi, cu asta se ocupa, nu se pierde garantia, etc.

      Comment


      • #4
        Salut, alarma a fost montata de catre dealer? Intreb pt ca si eu vreau sa-mi montez o astfel de alarma la un service specializat in alarme auto, citind pe forum am vazut ca Dacia nu accepta montarea alarmei pe masina.
        Mai mentionez faptul ca service-ul montator spune ca alarma este certificata european TUV si omologata RAR.

        Stima.
        Last edited by 77sky; 23 October 2023, 12:20.

        Comment


        • #5
          Nu a fost montata la dealer, am montat o la baietii de la Viper. Nu se pierde nicio garantie, sunt autorizati si tot ce trebuie. Plus ca nu o sa ai niciun fel de probleme datorita montarii alarmei.

          Comment


          • #6
            Hai sa fac un update la ce am făcut pana la urmă:

            Alarmă Viper High Speed 3903V cumparata de pe Emag (4 rate fara dobânda prin sistemul lor) montata la Falcon, in București la Apaca, am fost cu masina la revizia de un an, nu a comentat nimeni nimic de alarmă. Totul cu factura, tot ce trebuie, Falcon fiind distribuitor autorizat Viper.

            Comment


            • #7
              Cea mai buna alarma calitate-pret. Cat ai dat pe ea si cat te a costat montajul?

              Comment


              • #8
                900 lei alarma + senzor antiridicare (cica promotie, cadou) + 350 lei montajul.
                Am facut revizia + in garantie pentru o problemă pe partea electrica, nu s-a legat nimeni de alarma.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google