Oferta Dacia pentru logan 3 expression

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oferta Dacia pentru logan 3 expression

    Salut,

    Am câteva întrebări despre oferta de la Dacia, mai precis despre modelul LOGAN EXPRESSION TCE 90, care începe de la 10.290 EUR* (TVA inclus).
    1. Opțiuni de Plată și Finanțare:
      • Întrebarea mea se referă la opțiunile de plată. Potențial, prețul LOGAN-ului începe de la 10.290 EUR în cadrul programului "Rabla," dar nu sunt sigur dacă există posibilitatea de a achiziționa mașina "cu banii jos" sau dacă această ofertă este valabilă doar prin intermediul Dacia Finance.
    2. Configurație și Opționale:
      • Mă interesează dacă există opțiunea de a adăuga accesorii sau pachete opționale pe mașină. Aș dori să configurez mașina cu toate pachetele disponibile pentru acest model, am observat că există trei astfel de pachete.
    3. Performanța Motorului și Fiabilitatea:
      • Ce părere aveți despre motorul TCE 90? Este considerat fiabil? Știu că comunitatea are experiență considerabilă și aș aprecia orice feedback din partea voastră.

    Orice informație care ar putea să-mi fie de ajutor este binevenită, așa că voi analiza cu atenție fiecare comentariu pentru a lua o decizie informată.

    Vă mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!

  • #2
    1. pret valabil doar prin Dacia Finance, altfel te costa minim 11250 + TVA masina din reclama respectiva, dar anul acesta sansele sunt mici sa mai fie achizitionata prin Rabla, fondurile s-au epuizat cam de 3 saptamani deci o poti calcula undeva la 14150 + TVA.
    2. poti pune orice pachet suplimentar disponibil in momentul configurarii si chiar merita sa le pui pe toate.
    3. nu pot sa iti raspund, am masina doar din februarie (varianta cu gaz), pana acum merge foarte bine (aproape 10.000km) ...daca stai sa urmaresti ce e pe forumuri nu iti mai iei masina in veci...asa ca daca ai nevoie de masina...stii tu mai bine ce e de facut.
    Numai bine!

    Comment


    • #3
      Salut speleus​ , multumesc pentru raspuns. Daca nu te deranjeaza intrebarea imi poti spune cat te-a dus pe tine achizitionarea masini tale ?

      Comment


      • #4
        Salut, masina este un Sandero Stepway Extreme + scaune incalzite.
        Pretul la momentul comenzii (iulie 2022) si implicit la livrare (februarie 2023) (acesta este un lucru de apreciat la Dacia ca pastreaza pretul din comanda) a fost de aproximativ 81.000 ron. Din acest pret s-a scazut rabla la momentul respectiv de 15000 ron. Pret final undeva la 66.000 ron (cam 13.800 euro). Am luat-o prin RCI leasing si la acest pret s-a mai adaugat cam 6500 ron revizii incluse pe 5 ani si garantia extinsa la 5 ani + asistenta rutiera tot 5 ani pe teritoriul UE de cam 1500 ron. Pret final undeva la 74.000 ron din care achitat 50% la momentul preluarii masinii si restul in 30 luni cu dobanda 0 dar de fapt Dae undeva la 5% deoarece se mai plateste pe langa rata si o asigurare si un comsision de administrare (undeva la 2500 ron pe cele 30 luni). Rata lunara totala pe cele 30 luni este de 1300 ron (rata masinii, asigurari, comision, revizii incluse pe 5 ani, asistenta rutiera 5). Practic voi achita masina in 30 luni dar serviciile incluse (revizii, asistenta rutiera sunt pe 5 ani).
        Acum sunt alte preturi (cred ca ceva mai mari decat anul trecut, desi cu unele promotii de pe online se apropie de cele de atunci). S-ar putea ca si conditiile RCI Leasing sa fie altele acum. Te lamureste un dealer cu toate conditiile.
        Numai bine!

        Comment


        • #5
          Multumesc de raspuns, sa o conduci sanatos si fara incidente !

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google