Probleme geamuri electrice Logan 3 2025

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme geamuri electrice Logan 3 2025

Salutare.
    Am primit acum o săptămână noul Logan 3 și se pare că am o problemă cu geamurile electrice.
    Spre rușinea mea, nu am testat geamurile la recepția mașinii și nici nu am făcut un drive test in prealabil pentru că nu aveau mașină disponibilă.
    Problema este că geamurile nu fac cursa completă la impuls, ascendent sau descendent. Trebuie ca butonul să fie apăsat continuu. Dacă depresez butonul, cursa se oprește.
    Acum, eu nu știu dacă așa sunt din fabricație sau sunt setate eronat.
    Mă puteți ajuta cu ceva informații?
    Mulțumesc.

La lansare (Oct.2020) Logan/Sandero III avea impuls doar la șofer.

Poate că la astea mai recente au scos impulsul și de la șofer...

Va trebui fie să cauți butoane cu impuls - mai greu de găsit - fie să pui module de impuls la butoanele care le ai deja (cum am făcut eu). Modulele sunt Plug-and-Play, doar le interconectezi între mașină și buton, în fiecare ușă în parte.
    Attached Files
    Last edited by DFA; 1 week ago.
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Iar referitor la modulele de impuls pentru geamurile electrice mai adaug ca avem si un coleg ciprishor care oferea pentru modelele Dacia /Renault (" Valabil inclusiv pentru noile modele Logan/Sandero") - si nu fac reclama dar multi colegi de forumuri au fost multumiti de ele.

Comment

Multumesc de reclama . Modulele cu impuls sunt inca valabile.
        http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

Originally posted by Gil26 View Post
          ....avem si un coleg ciprishor ....
          Cele 3 module de impuls postate mai sus sunt de la ciprishor ... Au trecut 4 ani și funcționează foarte bine!!!!
          Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Mașinile fabricate in 2025 au buton impuls la geamul șoferului.
            0.9 TCe 2018, ECO-G 2025

Comment

Într-adevăr. Se pare că s-a rezolvat. I-am făcut câteva curse complete ascendent/descendent cu butonul activat continuu și acum funcționează normal.
              Last edited by 77sky; 1 week ago.

Comment

Aceasta este de fapt procedura de reinitializare a geamurilor electrice (si cu impulsuri) valabila pentru mai multe modele Dacia /Renault:
                • Cu ajutorul butonului macaralei de geam a şoferului, ridicaţi complet geamul.
                • Apoi menţineţi butonul macaralei de geam în poziţie ridicată timp de 2 secunde.
                • Verificaţi dacă programarea a fost corect efectuată, ridicând şi coborând geamul.
                Iar la unele modele, inclusiv Logan &Sandero III, mai trebuie tinut cont si de protectia termica:
                Attached Files

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google