Logan/Sandero/SS III facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sistemele alea erau deja prezente, le introdusesera de la o editie anterioara, limitata, cica. Senzori de unghi mort am si eu, din 2021. Ti se par neimportante tempomatul adaptiv, autohold-ul si oglinzile rabatabile? Insemna ca nu prea le folosesti. Garda la sol mai mare e buna daca te duci la camp cu ea, ca eu nu prea parchez pe trotuare, sa escaladez borduri. Pentru portbagaj mare te orientezi la altceva, nu la Stepway.
    Sistemele alea sunt bune, daca ar functiona flawless, nu cam... meh! Vezi la turcul asta:

Nu stiu de unde iti iei tu preturile, dar iti recomand sa intri pe Vanzari Dacia, acolo sunt preturile reale, nu marketing sau altceva.
    ssp.jpg

Clio techno te ajunge 19000 euro cu Rabla, ai reducere comerciala de 1000 euro. Pentru 500 de euro in plus, te asigur eu (dupa drive test cu toate) ca diferenta de confort, stabilitate, siguranta, de design/calitate nu mai vorbesc, este mai mare decat pare din scripte. Nu incerc sa conving pe nimeni, doar indemn la comparatii si la reflectie.
    Iar cel mai deranjant aspect la Dacii e sunetul de tabla goala... oriunde ai ciocani. Asta se traduce intr-o insonorizare defectuoasa, la o masina de 20.000 euro... 70-72 dB la 120 km/h. Si Dusterul sta mai bine.
    Last edited by ursamajor; 19 hours ago.
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

ce imi arati acolo is preturi cu ceva in plus daca pui ochelarii si te uiti mai bine, masini pe stoc ce pot fi ridicate imediat.
      Cu rabla ajunge clio la 10k nu la 19k ))). Si sandero extreme automat il scoti sub 17k cu rabla daca nu ma insel. Am inteles ca esti fermecat de achizitie, sa te bucuri de ea, dar nu veni aici sa versi ura pentru a-ti justifica alegerea. Mergi pe froum la renault sa iti confirme baietii ce alegere buna ai facut.
      Si pe mine ma deranjeaza zgomotul facut de unii care au facut o alegere si are impresia ca toti trebuie sa fie de acord cu alegerea lor.
      Attached Files
      Last edited by Cristi822; 14 hours ago.

Comment

Fugi, mai, cu cercul cu preturile alea. Asa ma dusesem si eu increzator la dealer dupa ce vazusem niste "oferte" pe Facebook si cand am ajuns la consultant, mi-a spus ca daca vreau preturi reale, sa intru pe Vanzari. Da, SS alea au cate o extraoptiune... si eu am adaugat una: anvelope all seasons.
        Daca doar atat intelegi, ca urasc eu Dacia, apoi nu esti decat un fanboy obosit, cu care personal nu doresc sa mai dialoghez.
        Ideea pe care am expus-o era ca ma asteptam sa vad macar o țâră de crestere in calitate, insonorizare, la asemenea cresteri de preturi. N-am vazut absolut nicio imbunatatire fata de batranul meu (de-acum) Logan 3. Practic e aceeasi masina de acum 6 ani, de la lansare. Acelasi bord si interior anost... aceleasi dotari, doar motorul a evoluat. Si cutia EDC.

Comment

nene, diferenta de 2k euro intre techno si extreme amandoua automate si cu gpl. Am inteles e mai ok clio si chiar e in unele privinte, dar in acelasi timp are si sandero avantajele ei.
          Daca erau atat de proaste nu se vindeau atat de bine in vest, aia sunt prosti tu esti un geniu neinteles.

Comment

Originally posted by Cristi822 View Post
            Neinteresant, diferenta e de aproape 3k euro...
            ...nene, diferenta de 2k euro intre techno si extreme amandoua automate si cu gpl.
            Usor-usor ajungi la adevar. Hai sa-ti desenez, ca vad ca nu pricepi. Diferenta e de cca. 1000 euro, pe care eu i-am primit inapoi ca oferta. Dacia NU da asa ceva. Doar la finantare prin ei primesti, chipurile, ceva, pe care au grija sa ti-l ia inapoi prin diverse comisioane. Nu te pune cu unul care are habar de chestii, trecand prin ele...
            PS: Pentru conformitate, ambele masini din foto au acelasi pachet iarna ca extraoptiuni. Insa, in rest, nu incape comparatie.
            PPS: Dacia se vinde afara ca e cea mai ieftina optiune, fiindca celelalte marci se vand mai scump. La noi, in schimb, piata e modelata dupa puterea de cumparare si masinile celelalte se vand ceva mai ieftin decat in Occident.
            Eu nu spun ca Daciile sunt proaste, ca am si eu una, doar ca ceea ce vand, nu face atat. Adica, ai optiuni mai bune actualmente. Si nu doar de la Renault, daca nu te intereseaza GPL-ul.

ssclio6.jpg

Comment

Iar comparăm mere cu pere și caise

Logan /Sandero III ph1 - mere

Sandero III ph2 - pere, altă platformă electronică fată de mere

Clio 6 caise , altă platformă electronică fată de pere
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Originally posted by ursamajor View Post
                Usor-usor ajungi la adevar. Hai sa-ti desenez, ca vad ca nu pricepi. Diferenta e de cca. 1000 euro, pe care eu i-am primit inapoi ca oferta. Dacia NU da asa ceva. Doar la finantare prin ei primesti, chipurile, ceva, pe care au grija sa ti-l ia inapoi prin diverse comisioane. Nu te pune cu unul care are habar de chestii, trecand prin ele...

ssclio6.jpg
                Diferența e de peste 1500 euro, pentru ca se scade și 441 euro reducerea comerciala sau cum se numește și ajunge la 19600 fără pachetul tău de iarna, aia cheala dar full la nivel de echipare Dacia. Dacă ai fi prins și programul rabla, mai scădeai 1900 euro.
                Ai ales clio, am inteles din prima, dar nu încerca sa justifici, justificari justificatoare.
                Attached Files

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google