Geometrie roti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geometrie roti

Va salut!
    Am ajuns sa scriu aici pentru ca nu stiu unde sa mai merg ca sa pot rezolva problema masinii, unghiul de fuga, geometria.
    Am fost pana acum de 3 ori la 2 reprezentante diferite de la mine din oras (Constanta) dar tot consider ca problema nu a fost rezolvata in totalitate.
    De cand am luat-o de noua masina avea volanul spre stanga la punctul 0 si tragea dreapta foarte mult.Dupa prima vizita la ei mi-au reglat-o cat de cat dar masina de data asta tragea foarte putin stanga ( in 200-300 m sesizam treaba asta) cu volanul tot putin spre stanga asa cum a fost de noua.
    La a 2-a vizita la aceaiasi reprezenanta nu am sesizat diferente, practic masina tragea la fel putin spre stanga. Mi-au aratat valorile mi-au spus ca sunt in parametrii normali si daca mai sesizez ceva sa revin.
    Am hotarat sa incerc la alta reprezentanta unde ce sa vezi, mi-au spus ca da era nevoie de geometrie doar ca de data asta dupa ce mi-au reglat o masina tragea foarte mult dreapta, singura diferenta fiind acum ca volanul imi sta drept la punctul zero, macar aici au rezolvat-o.
    M-am intors la ei tot atunci dupa ce am facut cateva ture si au mai reglat-o o data. Acum cand am plecat parea toatul in regula, ce putin asa cred cat am mers in ziua aia, vreo 10 km.
    Urmatoarea zi si in prezent mi se pare ca trage iar dreapta, nu la fel de rau dar daca-i dau drumu volanului in 20-30 metrii sunt in sant.
    Va rog sa ma ajutati cu sfaturi/pareri daca ati mai intampinat problema asta.
    Poate imi recomandati un service roti bun din Constanta sau orice altceva ca sa rezolv o data problema asta.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google