ms mult , o sa iti zic maine daca functioneaza
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Collapse
X
-
Daca nu scrie precodul pe eticheta trebuie sa-i citesti memoria. Practic treci pe la un service.Originally posted by Niki B View PostMa puteti ajuta? Asta e tot ce scrie pe spate.
Parerea mea este ca va merge. Succes.Originally posted by Augustin-Yng View PostSalut.
Spuneti-mi si mie va rog daca satelitul(cel de pe logan black line si duster )functioneaza si pe playerul asta:
Model No: 22DC259 / 62T
T0K133
RN259FY0195496
PROD No: FD0200350195496
Cod Renault: 7700 434 422
Multumesc.
Numai bine.
Dupa informatiile citite de tine de pe player acesta este precodul playerului tau.Originally posted by JeanClaude View PostNu merge codul 4359.
Ceva ai gresit. Mai incearca.
Daca tot nu merge trebuie citita memoria.
Comment
-
Salut..Am Si eu o intrebare: Cum Faci sa introduci codul,daca prima cifra este 0 . Adica de cate ori apesi pe tasta 1,pentru cifra 0 ?si cand introduci,faci o pauza mica intre ele ? Aici sunt nelamurit,si am tot cautat si nu am gasit cum sa faci exact.. Multumesc Anticipat ptr raspunsuri.Logan 1.5 Dci 2007
Comment
-
Eu când mi-am luat maşina am luat-o cu un sistem audio mai sărac cu radio cd player cu două difuzoare în uşile din faţă doar.Dar cum mă cam pricep în domeniul asta am dat la schimb cd-player-ul meu pe un mp3 player de la un logan lovit şi mi-am făcut rost de încă două dif.pe spate şi mi le-am montat singur şi gata treaba. Şi care e esenţa aicea anume ca nici unul nu aveau cod.De ce oare.Maşinile erau din acelaşi an şi marca de audio la fel
Comment
-
Salut am si eu o problema!
Inainte sa cer ajutor am cautat timp de 2 zile un cod pt un radio-casetodon logan, dar nu am gasit...ar putea sa ma ajute cineva va rog frumos! Codurile sunt urmatoarele:
model number 22DC229/62
V364 SECURITY
RN229F40227973
product number FD0604360227973
8200057676TV364
8200057676
Multumesc, anticipat!
Comment
-

Comment