si eu sustin becurile cu luminozitate crescuta
ma saturasem de "chioarele" de osram stock si am pus prima data bosch+60 care m-au tinut ceva mai bine de un an, iar acum am osram nightbreakers de care sunt super multumit
nu voi reveni niciodata la becuri stock, chiar daca becurile astea sunt ceva mai scumpe pentru siguranta mea si a familiei mele merita banii
ma saturasem de "chioarele" de osram stock si am pus prima data bosch+60 care m-au tinut ceva mai bine de un an, iar acum am osram nightbreakers de care sunt super multumit
nu voi reveni niciodata la becuri stock, chiar daca becurile astea sunt ceva mai scumpe pentru siguranta mea si a familiei mele merita banii

dar o sa-mi pun...in viitor
( si nu stiu cand mi le mai iau pentru ca nu dau 150 de lei la nonstop 

. Mi-am luat perechea mult visata de Xtrem Power in Decembrie 2009 si au tinut aproximativ un an. Prin Decembrie 2010 s-a ars unul dintre ele din senin, la 2 secunde dupa ce l-am aprins. Am pus unul din cele stock pe care le dadusem jos de pe masina, cand am trecut la Xtreme. La inceput mi s-au parut fenomenale, fata de cele stock, dar acum cand am unul asa si unul invers mi se par ca lumineaza cam la fel. Intr-adevar, parca Xtremele dau mai multa lumina pe lateral la faza scurta iar la cea lunga pot spune ca nu prea ai de ce te plange. In concluzie...merita dupa parerea mea o astfel de investitie, si ar fi meritat si mai mult chiar, daca tinea si celalalt care s-a ars cat cel de pe masina.
Comment