If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La cat praf e in tara asta filtrul de aer se schimba la 10.000km, cel putin eu la toate 3 reviziile am avut filtrul imbacsit de praf dupa 10.000km. Daca parcurgi 6000km pe an cred ca ar merge inca un an filtrul, dar la 50-60 de lei cat e la reprezentanta tu stii, eventual intrebi la revizie cat costa. Daca nu-l schimbi, macar sa-l scoti odata sa-l suflii de praf.
In carnetul de intretinere sunt specificate si termene pentru conditii particulare; eu n-am spus ca schimb filtrul de aer la 20.000; raspunsul meu completa colegul Gamezcdr, care cita "cartea".
Eu schimb filtrul de aer la fiecare revizie, nu ma mai complic cu suflatul.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Chiar asa; in carnetele de intretinere din 2008 la Ph2, e cum am spus eu; de altfel in nov.2011 am si facut aceasta revizie de 3 ani; ma mir ca nu stii, s-a tot discutat pe forum chiar eu am pus si o poza in acest sens.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Chiar nu stiam. Vin din fabrica cu fluide mai slabe calitativ/ieftine sau cum? Ca diferentele dintre modele nu sunt semnificative.
Sa fie doar "stoarcere de parale" a clientului sau mai sunt si alte motive care mie imi scapa?
[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Aia o schimbi singurel, daca vrei sa dai 50 euro la dacia ei abia asteapta sa-ti ia banii. Teoretic trebuie schimbate cand expira si trusa si extinctorul. Nu am auzit sa mai verifice daca ai trusa, triunghirui si extinctor, a fost mania aceea cuele acum 4 ani cand un baiat destept (a se citi parlamentar) s-a apucat sa importe truse, triunghiuri si extinctoare si prostii, adica noi, a trebuit sa le cumparam la suprapret.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment