tatamiu pe nova avea un claxon pneumatic....sincer era super cand claxona pe vre-unu nu stia unde sa se dea din drum, credeau ca vine trenul
Claxon
Collapse
X
-
eu am din ala de tabla. cred ca e singura supernova care a venit asa. a mea a fost mai cu motz nu stiu de ce. ca a fost mai diferita (nu neaparat in bine) fata de celelalte! si ma enerveaza asa tare. de 7 ani zic sa il schimb si cu zisu am ramas. :PCitroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
claxon tunning .. n-ati auzit de asta ?
Comment
-
Eu sunt multumit de claxonul bitonal de pe Logan, nu-mi trebuie altul.
Comment
-
Originally posted by D-FENSmie nu prea imi placeclaxonul dp logan
,puteau sa puna ceva mai adevarat.am un prieten cu opel astra,are ala un claxon de-ti zboara palaria din cap
Ca tot a venit vorba de claxon, ai auzit claxonul de "VW" transporter??
cel de pe Logan e super in comparatie cu acesta.Logan 1,5 dCi Laureate
Comment
-
Reminiscente de la renault 12 ... ce sa-i faci. Eu as vrea un claxon ca pe autocarele/tirurile astea noi (gen fluierat) sau o sirena de locomotiva (pentru pietonii care traverseaza neregulamentar - sport national in bucuresti)
Comment
-
vine trenul!
Originally posted by CAnnabYSReminiscente de la renault 12 ... ce sa-i faci. Eu as vrea un claxon ca pe autocarele/tirurile astea noi (gen fluierat) sau o sirena de locomotiva (pentru pietonii care traverseaza neregulamentar - sport national in bucuresti)
Iti trebuie un compresor sau mai bine zis un setde claxoane cu compresor.
atentie nu uita de releu pe circuitul de alimentare1
Logan 1,5 dCi Laureate
Comment
-
suru de unde ai stopurile
vreau si io :| la bv nu gasesc
dorut_cotinghiu@yahoo.com te ast sa imi zici
sigpic
Comment
-
Nu toate modelele au claxon bitonal. Si se gasesc de cumparat, normal.
Comment

Comment