am tot vazut discutii despre berline care au fost si sunt chemate ptr. ceruire si reparatii ptr. punctele de rugina ,dar despre MCV -uri ? sa nu ziceti ca sunt impecabile ,cred ca am prins ultimul lot de tabla stricata din dec.2006,ca o inceput sa infloresca pe la aripile din spate......apropo cei care au avut parte de tratament de ceruire si reparare ,au primit aparatorile de aripi gratis ,sau iara-si au cotizat romanii?
Despre Protectie Anticoroziva
Collapse
X
-
-
Protectiile de aripi sunt gratuite numai pentru unele loturi, in special cele cu ceruirea dubla, adica inclusiv usile.Originally posted by blackufo View Postau primit aparatorile de aripi gratis?
Poti merge personal la orice dealer Dacia sau poti suna, le comunici VIN-ul si iti fac programarea.Originally posted by bobo View Posttrebuie sa ma duc personal sau pot sa ma programez pe net?
Comment
-
In jur de 150 lei costa ceruirea dubla.
Comment
-
Pentru aceasta operatiune sunt doua substante. Inainte de ceruire se pulverizeaza o substanta pentru degresare , dupa care se pulverizeaza ceara in lonjeroane , stalpi, usi si pe sub masina. Miroase ca dracu vreo saptamana in masina , dar se merita . Am facut aceasta operatiune in service la programul acela cu rugina .Am avut noroc sa nu am rugina ,dar m-i s-a facut oricum acest tratament gratis , masina fiind din 2006. La cele mai vechi l-i s-au montat si bandouri .
Comment

Comment