Nu am pomenit nimic de Ravenol sau M1. Doar mi-era neclar cum ai ajuns la concluzia de mai sus. Empiric dupa cate observ.
Ai exclus orice posibila defectiune tehnica, in stare incipienta (poate), si te bazezi doar pe zgomotul metalic disparut (temporar poate) ca fiind de la ulei si prin urmare ai ce ai auzit ca fiind de la culbutori (presupunere) tot din cauza uleiului e.
Am inteles rationamentul acum.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ai exclus orice posibila defectiune tehnica, in stare incipienta (poate), si te bazezi doar pe zgomotul metalic disparut (temporar poate) ca fiind de la ulei si prin urmare ai ce ai auzit ca fiind de la culbutori (presupunere) tot din cauza uleiului e.
Am inteles rationamentul acum.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

stie el cine este, a fost zgomot de rola distributie tensionata gresit , asa si cu uleiul , crede-ma ca stiu cand un zgomot provine datorita uleiului care nu unge/ nu ajunge suficient de repede sa unga culbutorii si axa cu came.
pedala la podea. in orice caz, e cea mai mare viteza atinsa in app 100.000km, pana acu n-am mers cu mai mult de 140 insa am descoperit ca se descurca mult mai bine cu viteze mai mari decat cu 140
in afara de vant, altceva nu s-a auzit in masina
Comment