Florin cati km ai cu masina si ce ulei folosesti?
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Greu de spus care e cel mai bun ulei pentru logan, sunt cel putin 7-8 marci bune fiecare cu mai multe tipuri de uleiuri.( ar trebui sa le iei pe fiecare pe rand si sa le testezi). Pana acum, eu cel putin, nu am auzit de nici-o problema la motor atat timp cat s-a folosit un ulei cu specificatia data de constructor.Originally posted by Red_Alin View PostSi mai bun ulei decat ESP este?
Comment
-
Foarte bine spus, cam toate sunt bune (marci cunoscute) ca e Havoline, Valvoline, Aral, Castrol, Elf, Total, Motul etc , toate au un nivel/barem de calitate sub care nu coboara, doar peste acest nivel sunt eventuale mici (chiar mici) diferente.
Ca eu folosesc uleiu X si tu uleiu Y nu se poate spune ca ''al meu e mai bun pt ca e facut de Mobil sau nu, al meu e mai bun ca e Aral, facut la mama lui, etc etc'' atata timp cat toate detin/satisfac specificatiile date de constructor, asta mai ales ca motoarele se folosesc intr-un regim normal, nu sunt preparate pt circuit sau raliu vtm
)) .
Ca le mai forjam noi n-are nici o treaba, e foarte bine
)) , doar uleiu sa respecte ce impune constructoru de motor.
Deci e alegerea fiecaruia si nu se poate afirma (repet) ca s-a facut o alegere proasta daca s-a ales un ulei in detrimentul altuia, atata timp cat amandoua respecta normele.
Spun astea ca prea am tot dat-o cu Mobilu in ultimele pagini
))
Last edited by Octavian; 14 April 2009, 08:28.
Comment

Comment