Originally posted by karlos12
View Post
Cum Mentii Masina Curata ?
Collapse
X
-
pentru a scapa de acele puncte trebue sa-i faci o decontaminare cu argila, pentru mai multe detalii ia legatura cu Colin,... are deschis un threand cu produse de intretinere a masinii, sigur o sa te ajute cu achizitionarea produsului si cu explicatii despre modul de folosire!
-
Va rog o recomandare.Masina ,alba,plina in partea din fata cu insecte(ce a mai ramas din ele),care nu se curata cu sampon la spalare, chiar daca insist.Numai daca folosesc unghia.Nu am pretentia ca este samponul cel mai bun,dar macar dupa spalare sa pot elimina reziduurile de insecte cu un sprey ceva .Am incercat cu sprey pentru spalat geamuri, dar degeaba.Nu pot spala masina dupa fiecare folosire...Va multumesc.
Comment
-
Iti trebuie o solutie speciala pentru inlaturarea insectelor. Recomand Sonax Insect Remover sau Vicont Insect Remover
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Teoretic da, spalatul ar indeparta iarna solutiile corozive de pe drum, dar eu am ajuns la concluzia ca de fapt solutiile folosite in spalatorie sunt uneori si ele corozive(probabil ptr economie /profit le folosesc pe cele ieftine). Chiar nu vad sensul la cat o freaca aia la spalatorie de parca o bagi in cutie, si a doua zi se umple la loc de praf, sau gainat de pasare, asta in cazul fericit in care nu da si o ploaie. Jetul ala baga apa pe sub pasajele rotilor, etc, apa care sta mult timp acolo mai ales in sezonul rece. Daca mai raman si urme de solutie d e spalat, reteta ruginii e garantata.Originally posted by karlos12 View PostEu n-am auzit pe nimeni sa zica ca masina poate rugini din cauza ca o speli des,ci din contra,mizeria acumulata pe masina favorizeaza aparitia ruginii.
Comment

Comment