Ai reinviat un topic vechi de 1 an si ceva.
Filtru Aer DACIA Sau MANN ?
Collapse
X
-
scuze dar eu sincer nu prea am vazut bosch si nu am auzit pe nimeni sa-l fi folosit, iar despre mann am auzit si am simtit pe pielea mea cum iti taie din putrea motorului nu foarte mult, dar se simte m-ai ales in depasiri, sa zic in jur de 3-5%Originally posted by PRESTIGE View PostDaca citeai putin mai sus aflai raspunsul...
Comment
-
Vezi ca e subiect dedicat cu filtru de aer Mann care taie din elanOriginally posted by vieru7 View Postscuze dar eu sincer nu prea am vazut bosch si nu am auzit pe nimeni sa-l fi folosit, iar despre mann am auzit si am simtit pe pielea mea cum iti taie din putrea motorului nu foarte mult, dar se simte m-ai ales in depasiri, sa zic in jur de 3-5%
)
Colegii spun ca nu e adavarat, eu cred ca e posibil sa fie la Mann o hartie mai restrictiva si sa se simta oaresce scadere la demaraj , dar se simte doar la cei care au simturile foarte bine ascutite.
Pune filtru Motrio, mult mai ieftin si mai putin restrictiv.
Eu de ani buni merg cu no name-uri, nu cu 7 lei , dar oricum mai ieftine decat cel de origine.
Cand schimb filtrul este curat lacrima la zona de filtrare, deci nu ma stresez prea tare.
Comment
-
Si hartia de la marii producatori vine cam din aceleasi 2-3 locuri, diferenta o fac numarul de pliuri, stabilizarea acesteia si materialele de etansare.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment

Comment