1,5 euro4,prima distributie facuta la 60.mii,in prezent 110.mii,in cartea scrie la 90mii,cum sa fac:socotesc peste 60mii plus 90mii si la 150mii urmatoarea distributie: sau 60mii plus 60mii.**pompa apa nu a fost schimbata la 60mii. STIMA.
distributie logan
Collapse
X
-
In carnet ce ti-au scris? Trebe sa fie ceva de genu "urmatoarea revizie distributie la x km"Originally posted by nelus78 View Post1,5 euro4,prima distributie facuta la 60.mii,in prezent 110.mii,in cartea scrie la 90mii,cum sa fac:socotesc peste 60mii plus 90mii si la 150mii urmatoarea distributie: sau 60mii plus 60mii.**pompa apa nu a fost schimbata la 60mii. STIMA.
Comment
-
Programul de inlocuire a distributiei este acelasi (şi nu numai), fie ca e primul sau al 2 lea schimb; că nu avem unii încredere în cele inlocuite ulterior echipării iniţiale, e alta poveste ce ţine de reticenţa în privinta unui montaj ca "in fabrică" şi posibile kit-uri dubioase.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
nu au scris nimik despre distributie,doar despre filtre, ulei,au scris cand trebuie sa revin la ei.greseala a fost ca trebuia sa fac distrb.la 90mii cum scrie in carte dar cand am sunat au zis ,,e mai bine la 60mii si asa am facut,probabil sa aiba mai multa activitate.Va multumesc de raspunsuri,pentru a fi mai linistit o sa fac urmatoarea distr.curand,in iulie plec din tara si sunt ceva km de facut.Originally posted by Octavian View PostIn carnet ce ti-au scris? Trebe sa fie ceva de genu "urmatoarea revizie distributie la x km"
Comment
-
Am un amic cu un dci 70 cp are 280.000 masina si face distributia la 90.000 si reviziile la 14/15 000.distributia e conti rola ina.
eu mi am schimbat o la 64.000 urmatoarea pe la 130.000.
Comment
-
Azi am schimbat si eu distributia la 44.500 km sau 5 ani, curea distributie gates, rola koyo si curea accesorii hutchinson.Operatinea a fost facuta in service dacia din Buzau, cu piese de origine, cost total cu discount cu tot 503 lei(factura), acum m-i s-a luat un pitic de pe creier.Cea veche arata impecabil, pompa de apa nu prezenta scurgeri.
Am intrebat daca nu se potriveste chitul de 1.6 mpi euro 5 la mine si mi-a zis mecanicul (cunostinta) ca difera pompa de apa la euro 5(mai mare) si automat difera si chitul,ca as fi pus de euro 5 cu rola intinzatoare automata.Last edited by burtosu; 8 May 2013, 12:52.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
-
distributia duce mai mult decat accesoriile , deci ca sa stai "fara pitici pe creier" si sa ai garantie le schimbi odata . in plus cea mai mare greseala e sa schimbi doar cureaua de accesorii (~70 lei) si nu tot kit-ul ( ~220 lei).o/___
_\o
(i)
.........
Comment

)
Comment