sa scumpit lichidul de iarna...14 ron..acum 1 an era 5 ron
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
S-a scumpit in ultimu' hal, mai ales asta de -30grC. Ala de -40, nici n-a aparut anu asta pa tejghele.
Au scumpit imputitii JetX-u' la punga de 4 litri...l-au facut 29lei (!!!). Si-s numa' 4L, inainte era punga de 5L (undeva cam la 20-22lei)....asa ca le-am dat jet...fara X
Ce dracu, mai pui inca 29 lei si iti iei o sticla de 750ml de cel mai prost uischi, tot din supermarket.
Comment
-
eu folosesc o amestecatura :
- o javra de lichid de 5-7 lei care cica rezista pana la -20 grade
- juma litru de spirt
- cam 30-40 mll de solutie pentru curatat parchetul, e alunecos si aluneca mai usor stergatoarele pe parbriz
Fac amestecul si tine la mai mult de -30 grade pana ingheata, sterge bine fara probleme si nu scartaie stergatoarele pe geam.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostS-a scumpit in ultimu' hal, mai ales asta de -30grC. Ala de -40, nici n-a aparut anu asta pa tejghele.
Au scumpit imputitii JetX-u' la punga de 4 litri...l-au facut 29lei (!!!). Si-s numa' 4L, inainte era punga de 5L (undeva cam la 20-22lei)....asa ca le-am dat jet...fara X
Ce dracu, mai pui inca 29 lei si iti iei o sticla de 750ml de cel mai prost uischi, tot din supermarket.pui 1L de "balantains" si o galeata de apa..si aia e!
eu am luat in septembrie de la metro jetx de ala...la 5l cu 20 de lei...iti pun deoparte 1L Kojakane?Keep walking...
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Posteu am luat in septembrie de la metro jetx de ala...la 5l cu 20 de lei...iti pun deoparte 1L Kojakane?
Sigur nu era de vara, d-ala rozu'?
Bre, balantainsu il dam la ficatei sa-l prelucreze, nu sa-l scuipe diuzele pa parbriz!
Comment
-
Am vazut la Cora în Sun Plaza alcool tehnic. Era vreo 12 lei parca o sticlă de 1 litru.
Cred că asta în combinație cu lichid de iarnă ordinar (vorba lui Samy) face față cu brio la gerurile ce vor veni. Zic... 5 litri lichid de iarnă în combinație cu vreo 250ml alcool tehnic ar merge de minune.
Bineînțeles... mai adaugi 2 doape si de Proper
Comment
-
-
Dacă bagi soluție ieftină cică se înfundă instalația(adică niște furtune/duze) sau sughite motorașul de la atâta calcar
Dar... cică e mai bine să bagi din ala la 25/30 de lei 4 litri, că eeee beeeetonnnnn. Aiurea... vorba lui @Dark.. o să ajungi să dai mai mult pe lichid decât pe benzinăsau la vreo 4-5 pungi din alea plătești instalația toată de nouă.
Comment
-
Chiar stiu un caz: A dat 50 de lei pe lichid si 80 de lei pe benzina, la un drum de iarna, cu multa umezeala pe carosabil. Evident, lichidul a fost cumparat din benzinarii, unde preturile sunt de neam prost.
Cu JetX-ul cu teflon risti sa patezi capota motor, iremediabil. Folosesc numai lichid ieftin de unde apuc. N-am patit sa nu pot spala parbrizul, indiferent de temperatura de afara.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment