il postez maine
Cheie Briceag Gen Vw
Collapse
X
-
Da-mi voie sa cer un clip in care sa se vada ca se stinge plafoniera la incuierea masinii din cheia briceag.
Leave a comment:
-
eu poate nu m-am facut inteles,alarma se leaga in paralel cu modulul original de inchidere a masinii si de aceea ce face cheia originala la inchiderea masinii face si alarma ...inclusiv stingerea becurilor plafoniere si tot progresiv se sting,iar eu mai am legat si un modul ce inchid si geamurile uitate intre deschis(alarma am montato la cineva care se ocupa numai cu asa ceva ,nu am incercat io noi experimente)Last edited by petroman; 1 March 2011, 23:32.
Leave a comment:
-
si uch-ul nu potae fi convins sa accepte un semnal exterior de inchidere usi. e chiar stupid asa....
ma gandeam sa duc semnalul de inchis usile prin circuitul original al cheii, plasate undeva in spatele bordului. asa se incuie ca "de la mama ei".
Leave a comment:
-
Nu se poate face aces lucru. Mai este explicat de cateva ori pe threadurile ce tin de alarme. UCH-ul comanda stingerea plafonierei cand toate usile sunt inchise doar la receptionarea codului de radiofrecventa al cheii originale. Tot atunci dezactiveaza si butonul de inchis / deschis de pe plansa de bord.
Unitatea cheii briceag se leaga ca si orice alta unitate de alarma - la firele care duc la butonul de inchis / deschis din bord.
Leave a comment:
-
da ....pentru-ca alarma e legata de inchiderea originala si comenzile de fabrica,este exact ca si cand ai folosi cheia cu inchiderea originala(instalatia originala a masinii nu a suferit nici o modificare,in paralel cu alarma se poate folosi si cheia originala cea cu comenzi,asta in cazul in care nu vrei sa mai folosesti alarma)Last edited by petroman; 1 March 2011, 23:23.
Leave a comment:
-
nu am zis niciodata ca am pacalit UCH-ul ci am facuto sa mearga cu alarma care o am montata pe masina,uitate atent la primul post de pe aceasta paginaOriginally posted by nikuniku View Postpetroman chiar se poate ,,pacali,,UCH-ul masinii sa mearga cu cheile tip briceag
----------------------------------
cheia veche ,am sacrificato stricandui carcasa ca lipisem cipul de ia si a trebuit sa il dezlipesc, am doar circuitul intact
Leave a comment:
-
care chei briceag merg direct la UCH si sine le instaleaza, ca vreau si eu
Leave a comment:
-
petroman chiar se poate ,,pacali,,UCH-ul masinii sa mearga cu cheile tip briceag
Leave a comment:
-
merci de raspuns
, nu cred ca am drum prea curand in piata vitan...
am citit mai sus ca tocmai ai schimbat vechea cheie, cu cea veche ce ai facut mai merge invatata pe alta alarma?
Leave a comment:
-
au fost luate cu dedicatie pentru colegi,nu ma ocup cu comercializarea lor,in piata Vitan gasesti foarte usor...(daca e cu cod saritor merge sigur...fara poate)
Leave a comment:

Leave a comment: