Cheie Briceag Gen Vw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• petroman
    replied
    sigur de ce nu trebuie convinsi si cei gen "Toma Necredinciosu" il postez maine

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Da-mi voie sa cer un clip in care sa se vada ca se stinge plafoniera la incuierea masinii din cheia briceag.

Leave a comment:

• petroman
    replied
    eu poate nu m-am facut inteles,alarma se leaga in paralel cu modulul original de inchidere a masinii si de aceea ce face cheia originala la inchiderea masinii face si alarma ...inclusiv stingerea becurilor plafoniere si tot progresiv se sting,iar eu mai am legat si un modul ce inchid si geamurile uitate intre deschis(alarma am montato la cineva care se ocupa numai cu asa ceva ,nu am incercat io noi experimente)
    Last edited by petroman; 1 March 2011, 23:32.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    si uch-ul nu potae fi convins sa accepte un semnal exterior de inchidere usi. e chiar stupid asa....

ma gandeam sa duc semnalul de inchis usile prin circuitul original al cheii, plasate undeva in spatele bordului. asa se incuie ca "de la mama ei".
    Last edited by razvanamza; 1 March 2011, 23:24. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Nu se poate face aces lucru. Mai este explicat de cateva ori pe threadurile ce tin de alarme. UCH-ul comanda stingerea plafonierei cand toate usile sunt inchise doar la receptionarea codului de radiofrecventa al cheii originale. Tot atunci dezactiveaza si butonul de inchis / deschis de pe plansa de bord.

Unitatea cheii briceag se leaga ca si orice alta unitate de alarma - la firele care duc la butonul de inchis / deschis din bord.

Leave a comment:

• petroman
    replied
    da ....pentru-ca alarma e legata de inchiderea originala si comenzile de fabrica,este exact ca si cand ai folosi cheia cu inchiderea originala(instalatia originala a masinii nu a suferit nici o modificare,in paralel cu alarma se poate folosi si cheia originala cea cu comenzi,asta in cazul in care nu vrei sa mai folosesti alarma)
    Last edited by petroman; 1 March 2011, 23:23.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    cand acitionezi alarma stinge si lumina intrerioara?

Leave a comment:

• petroman
    replied
    Originally posted by nikuniku View Post
    petroman chiar se poate ,,pacali,,UCH-ul masinii sa mearga cu cheile tip briceag
    nu am zis niciodata ca am pacalit UCH-ul ci am facuto sa mearga cu alarma care o am montata pe masina,uitate atent la primul post de pe aceasta pagina
    ----------------------------------
    cheia veche ,am sacrificato stricandui carcasa ca lipisem cipul de ia si a trebuit sa il dezlipesc, am doar circuitul intact

Leave a comment:

• aleczs
    replied
    savoiu_rf 82ai invatat-o la alarma sau ai montat modulul cu totul?

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Vine ,bine cheia tip vw!

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    care chei briceag merg direct la UCH si sine le instaleaza, ca vreau si eu

Leave a comment:

• lucialina
    replied
    Originally posted by Distrat View Post
    Acum 15 min am achizitionat si eu modulul si cheile model acesta.Urmeaza sa le montez.
    ai terminat cu montajul? cum e? poze...

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    petroman chiar se poate ,,pacali,,UCH-ul masinii sa mearga cu cheile tip briceag

Leave a comment:

• aleczs
    replied
    merci de raspuns , nu cred ca am drum prea curand in piata vitan...
    am citit mai sus ca tocmai ai schimbat vechea cheie, cu cea veche ce ai facut mai merge invatata pe alta alarma?

Leave a comment:

• petroman
    replied
    au fost luate cu dedicatie pentru colegi,nu ma ocup cu comercializarea lor,in piata Vitan gasesti foarte usor...(daca e cu cod saritor merge sigur...fara poate)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google