Dacia Logan 2 MCV Suspensie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan 2 MCV Suspensie

Salut colegi!Am și eu nevoie de un sfat de la voi,am tot căutat suspensie sport pentru un Logan 2 MCV dar cu un drop mai mai mare de 35mm, și nu găsesc nicăieri.Se poate pune altceva de pe alta mașină ceva?Gen Renault?Multumesc

Salut! E destul de dificil să găsești suspensii sport cu un drop mai mare de 35 mm special pentru Logan 2 MCV pentru că cererea e mică, iar modelele cu caroserie break nu sunt de obicei primele vizate pentru modificări extreme.

În teorie, s-ar putea să existe compatibilități cu piese de la alte modele Renault, cum ar fi Clio sau Megane, dar asta implică riscuri majore:
    • Siguranța: Geometria suspensiei și greutatea mașinii sunt diferite, ceea ce poate afecta serios stabilitatea și manevrabilitatea.
    • Omologarea: Un eventual accident cu o suspensie neomologată pentru mașina ta ar putea anula asigurarea.
    • Costuri ascunse: Pe lângă piese, vei avea nevoie și de manoperă specializată, plus eventuale modificări pentru ca totul să se potrivească.
    Cea mai sigură soluție ar fi să te orientezi către un kit de suspensie custom, de la producători specializați care pot crea ceva pe comandă pentru modelul tău, chiar dacă asta implică un cost mai mare. Astfel, eviți problemele de siguranță și compatibilitate.

inchirieriauto-otopeni.com – solutia inteligenta si accesibila pentru inchirieri auto OtopeniIn lumea moderna, mobilitatea rapida si confortabila este esentiala, iar serviciile de inchiriere auto devin tot mai populare. Indiferent daca ajungi in Romania pentru afaceri, vacanta sau ai nevoie pur si simplu de o masina pe termen scurt, alegerea unui serviciu de inchiriere auto langa Aeroportul Otopeni este, fara indoiala, o solutie practica. inchirieriauto-otopeni.com se impune drept unul dintre cei mai de incredere furnizori, oferind masini de calitate, preturi competitive si o experienta fara stres. Mobilitate imediata, chiar de la aeroport Primul pas dupa coborarea din avion poate fi direct in masina pe care ai inchiriat-o. Inchirieriauto-otopeni.com intelege perfect cat de important este timpul in calatoriile moderne cu inchirieri auto bucuresti otopeni. De aceea, serviciul este conceput pentru a facilita predarea si preluarea masinilor in imediata vecinatate a Aeroportului International Henri Coanda. Astfel, clientii pot evita aglomeratia, cozile si deplasarile inutile, punandu-se in miscare instant. Flota variata, gandita pentru orice cerinta Fiecare calator are nevoi diferite, iar aici intervine avantajul unei flote diversificate. inchirieriauto-otopeni.com pune la dispozitie o gama larga de vehicule: de la autoturisme compacte, perfecte pentru oras, pana la SUV-uri robuste si masini elegante, ideale pentru drumuri lungi sau ocazii speciale. Toate vehiculele sunt intretinute riguros si igienizate conform celor mai inalte standarde, asigurand siguranta si confort.

Comment

Înțeleg,deci nu cred că rezolv mare lucru...nu știu dacă găsesc ceva de la Renault că să meargă,momentan nu am găsit nimic.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google