If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stie cineva sa-mi spuna cum ajung la pagina cu consumul instantaneu?
la mine pare sa lipseasca
dupa cel mediu nu mai apare cel instantaneu,nici chiar in mers la 90/h
Pai de cand ai masina? Andrei si Seba spuneau ca de pe la sfarsitul lui 2006 nu s-a mai activat functia consum instantaneu, ca sa nu se sperie romanul de consum.
Mcvuri cu consum instant din cate stiu nu a existat daca cautai ai fi vazut ca sa mai discutat , apare in manalul de instructiuni dar functia nu mai exista
Daca citeai manuala intelegeai dar de` este ``grele``
ca sal resetezi intri in computer ... prima faza e kilometraju partial tii apasat pe butonul din bord pana apare zero si atunci sa resetat dupaia apesi din nou pe butonu de la stergatoare si iti arata ultimii kilometri parcursi de la resetare iar tii apasat in bord si uite ai resetat computeru... cand il resetezi cum am zis a2a oara resetezi tot si consum mediu , viteza medie tot...
ce rost are computeru ? Nu stiu chiar nu stiu de exemplu e chiar copilareasca faza sa-ti arate cati kilometri mai poti face cu benzina din rezervor sau e si mai idioata faza sa-ti zica cati litri ai consumat ce sa mai zic de prostia cu consumul mediu... era mai bine al 1310 cu acul ala de se balanganea si aproximai ca mai ai ceva intre 5 si 30de litri....
@andrei consumul instantaneu e trecut in manual...
E trecut in manual,Andrei,altfel nu aveam cum sa stiu ca ar putea exista si nici sa intreb de el.faza e ca ai nostri o buna bucata de timp au folosit acelasi bord,iar acum o si mai buna bucata vor folosi acelasi manual
Fratilor...eu un kiss 1,4 din ian 2008 si in CB era consumul instantaneu.... problema e ca a disparut cam dupa 1000 de km... aveti vreo idee ce s-a intamplat?...lamuriti-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment