Pagina Consum Instantaneu ,lipsa?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pagina Consum Instantaneu ,lipsa?

Stie cineva sa-mi spuna cum ajung la pagina cu consumul instantaneu?
    la mine pare sa lipseasca
    dupa cel mediu nu mai apare cel instantaneu,nici chiar in mers la 90/h

De cand ai masina?
    Dupa luna noiembrie 2006, parca, consumul instantaneu nu mai este in CB.

Comment

Pai de cand ai masina? Andrei si Seba spuneau ca de pe la sfarsitul lui 2006 nu s-a mai activat functia consum instantaneu, ca sa nu se sperie romanul de consum.
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Mcvuri cu consum instant din cate stiu nu a existat daca cautai ai fi vazut ca sa mai discutat , apare in manalul de instructiuni dar functia nu mai exista

sigpic

Comment

Din aprilie 2008 am masina

Comment

Pai nu ti-ai citit horoscopul...functia nu mai este la masinile noi! P.S. Sa folosesti sanatos masina, n0ai pierdut nimic cu consumul instant!
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Si despre cum se reseteaza calculatorul si ce rost are nu m-am prea lamurit

Adevarul e ca nici n-ar avea mare relevanta.Ar trbui sa stai tot cu ocii in bord
              Last edited by andrei; 22 April 2008, 22:45.

Comment

Consum instantaneu nu se mai pune din sepetembrie 2006, atata timp cat nu e trecut in manual nu vad de ce intrebi de el.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca citeai manuala intelegeai dar de` este ``grele``
                  ca sal resetezi intri in computer ... prima faza e kilometraju partial tii apasat pe butonul din bord pana apare zero si atunci sa resetat dupaia apesi din nou pe butonu de la stergatoare si iti arata ultimii kilometri parcursi de la resetare iar tii apasat in bord si uite ai resetat computeru... cand il resetezi cum am zis a2a oara resetezi tot si consum mediu , viteza medie tot...
                  ce rost are computeru ? Nu stiu chiar nu stiu de exemplu e chiar copilareasca faza sa-ti arate cati kilometri mai poti face cu benzina din rezervor sau e si mai idioata faza sa-ti zica cati litri ai consumat ce sa mai zic de prostia cu consumul mediu... era mai bine al 1310 cu acul ala de se balanganea si aproximai ca mai ai ceva intre 5 si 30de litri....

@andrei consumul instantaneu e trecut in manual...

sigpic

Comment

masinile mai noi nu mai au disponibila functia de consum instantaneu.
                    Last edited by alex86; 22 April 2008, 23:13.

Comment

E trecut in manual,Andrei,altfel nu aveam cum sa stiu ca ar putea exista si nici sa intreb de el.faza e ca ai nostri o buna bucata de timp au folosit acelasi bord,iar acum o si mai buna bucata vor folosi acelasi manual

Comment

Si intrbam despre sensul ce-l are resetatul CB-ului ,nu la ce foloseste calculatorul

Comment

Ma rog, in unele manuale e trecut, in unele nu. Dar scrie clar ca e disponibil in functie de tara si versiune.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si noi sintem in TARA ROMANEASCA<ULTIMA VERSIUNE

Comment

Fratilor...eu un kiss 1,4 din ian 2008 si in CB era consumul instantaneu.... problema e ca a disparut cam dupa 1000 de km... aveti vreo idee ce s-a intamplat?...lamuriti-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google