Salut, dragi colegi!
As dori sa-mi achiztionez un logan MCV din 2008 pentru activitate de distributie in zona urbana. Activitatea presupune si deplasari extraurbane.
As avea nevoie de parerile voastre asupra tipului de motorizare (benzina + gpl/diesel) si a puterii motorului. Am nevoie si de informatii referitoare la piese de schimb, service, etc. mai ales ca masina va fi achizitionata la mana a 2-a. Ma intereseaza sa scot un cost/km cat mai scazut (incluzand reparatii/revizii la masina).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Daniel.
As dori sa-mi achiztionez un logan MCV din 2008 pentru activitate de distributie in zona urbana. Activitatea presupune si deplasari extraurbane.
As avea nevoie de parerile voastre asupra tipului de motorizare (benzina + gpl/diesel) si a puterii motorului. Am nevoie si de informatii referitoare la piese de schimb, service, etc. mai ales ca masina va fi achizitionata la mana a 2-a. Ma intereseaza sa scot un cost/km cat mai scazut (incluzand reparatii/revizii la masina).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Daniel.

unul dintre ei ar fi Streulea Cristi. Daca alegi sa mai folosesti si ulei atunci chiar ai redus costurile la maxim, iar pentru distributie mertia clar diesel. Daca e sa te gandesti la probleme si la motoarele gpl ... sunt multi carora le apar pobleme chiar la masini cu gpl-ul montat din fabrica. Eu iti mai dau un exemplu, cam peste tot in industria asta a trasporturilor se folosesc motoare diesel ... pentru cuplu, forta si consum mai redus. Chiar si distribuitorii de la restaurante, au masini diesel in cea mai mare parte, cel putin la mine in oras toti distribuitorii de la restaurante au logan desel si sunt vre-o 7. Eu zic ca toti patronii aia nu au luat de nebuni logan diesel, chiar daca majoritatea-s modelul Ambiance. Bafta.
Comment