Nu vorbi de putere la un 0.9 decat pur statistic.
Ai luat masina pentru putere? Atunci alegeai un 1.8 tsi, macar.
Ai luat masina pentru putere? Atunci alegeai un 1.8 tsi, macar.

eu nu folosesc masina in oras, distantele nu-s asa mari incat sa fie nevoie de masina, uzura fiind mai mare din pct meu de vedere decat daca o las in parcare si imi mut posterior 15-20 de min afara mers pe jos.
inertie au toate, cu ce te deranjeaza? ca 3 pistoane sunt mai putine si mai usoare ca 4? ok, 1.2tsi are 4 pistoane, frecare si inertie cu doar 15-20% mai mici decat un 1.6, de exemplu. tu, de exemplu, ai dat 2000 de euro in plus la achizitie pentru un consum mai mic cu 1-1.5l/100km. de diferenta de bani, eu fac 100000km fara sa ma gandesc la turbina, egr, nimic. apa, paie si bataie
cu un pic de ghinion, o turbina picata, un motor "prajit", risti ajungi la costuri de intretinere de mustang de 5 litrii in 5 ani cat ti-ai propus sa tii masina si n-ai nici 100000km cu ea. nu vorbesc de tine, vorbesc in general, desi folosec pers a 2-a sg. daca ma pun sa numar pe forumuri cate 0.9 au fost cu probleme de mecanica in garantie fata de 1.4/1.6, raportat la numarul de unitati vandute, asta micu' e o petarda cu abtibild de motor. sa vad 98% din motoarele astea la 120000km facuti fara probleme, cu schimbari zilnice in 5500-6500rpm - unde au si ele de fapt 100cp - cu o carte de service curata, imi dau foc la sapca

)
" .daca-ti zic ca in medie, masina mea, in 110000km a vazut cam de 3 ori/zi limitatorul de turatie, o sa ai mari retineri in a-mi da masina ta sa merg din Modern pana in Cartan 
ci 1.9 de 90cp. sau 2.0 de 140cp. asta de fapt, nu, ca a fost un mare rateu (desi e motor "mare"). ramane deci 1.9tdi/hdi/tdci euro 3, 90/105cp. cam singurul motor "adevarat", cum altul nu se va mai face in 1000 de ani de-acum inainte. 1.2tsi - gherla; 1.4tsi - gherla; 1.4 tce -gherla; 1.5dci - semirateu; 1.4 tdi - semirateu; 0.8t - rateu...
zilele trecute ma uitam la Renault, skoda, ford. 120000km garantie
200k n-am vazut nici la mazda
masina-i ca si nevasta...nu se da...chit ca-i mai ieftin de intretinut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment