De unde alimentati cu benzina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Pai facturarea, intretinerea contului costa, vrei sa ti le dea gratis?
    Eu unul sunt de principiu ca alimentez din portofel. Folosirea cardurilor e doar o metoda de a va monitoriza cumparaturile.
    Odata folosit cardul, cineva cu acces la sistem va poate spune si cum arata persoana cu care erati in masina la benzinaria X din orasul Y, in data de, ora ...

Ultima alimentare de la MOL mi s-a parut ca-mi lasa masina fara vlaga. Nu au pus destule lingurite de aditiv probabil in cisterna cu care au adus marfa de la Petrom.
    Cred ca revin la Rompetrol

Leave a comment:

• Parizer
    replied
    La un moment dat aparea pe site la ei si o taxa de mentenanta anuala de, parca, 40 lei.
    Acum vad ca nu mai apare sau nu am gasit eu unde apare.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    ziarele si cartile au pretul scris pe ele, tigarile au larja de profit 0, sunt de inteles ?

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Cica au niste reduceri...

Extras din descrierea cardului Fill&Go de la Rompetrol:

"5% REDUCERE
    La produsele din magazinele si restaurantele statiilor Rompetrol* beneficiezi de un pret preferential indiferent de valoarea cumparaturilor, in limita de consum aprobata (exceptie fac rovinieta, produsele din tutun, GPL, ziare, reviste, carti, cartele reincarcabile, muzica).
    "

Cam multe exceptii.

Sursa:
    Control detaliat al flotei de maşini: identifică fiecare maşină când alimentează, stochează informaţiile, integrează datele selectate, emite rapoarte relevante.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Club lukoil paraca aveau si ceva reducere.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Aceasi treaba ca si la cardurile cu descoperire de cont sau alea de cumparaturi.
    Lama fina cu dublu tais.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Originally posted by Kojak View Post
    Adica un mare fass...era o smecherie daca cardu' ala fermecat iti asigura un discount ceva la pretu' per litru la peco-urile alea. Fidelizare. Un 10-15% acolo si hai sa zicem, nu daca veneai si alimentai 2-5-10litri, sa zicem ca de la 20 litri in sus la o alimentare primeai si un bonus d-asta la pretu combustibilului.
    Da, stiu visez color...n-ai sa vezi asa ceva la benzinari never ever.
    N-au nevoie de fidelizare, are balta peste kklau.
    Nu am card de-asta, dar am prieteni care au.

Eu cred ca nici macar fidelizare nu e. Cred ca se asteapta ca omu` sa uite sa puna banii la data scadenta, ca intr-un astfel de caz dobanda este in jur de 25%.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by MihaiiahiM View Post
    Iti faci un card la ei si alimentezi in limita creditului. La sfarsitul lunii, sau mai bine zis la data scadenta trebuie sa pui banii pe card. Deci, alimentezi cand vrei si pui banii pe card la data scadenta. Cum e cardul de cumparaturi de la alte banci, doar ca aici merge doar la combustibil. Si colo si colo dobanda este 0% daca pui banii in termen.

Adica un mare fass...era o smecherie daca cardu' ala fermecat iti asigura un discount ceva la pretu' per litru la peco-urile alea. Fidelizare. Un 10-15% acolo si hai sa zicem, nu daca veneai si alimentai 2-5-10litri, sa zicem ca de la 20 litri in sus la o alimentare primeai si un bonus d-asta la pretu combustibilului.
    Da, stiu visez color...n-ai sa vezi asa ceva la benzinari never ever.
    N-au nevoie de fidelizare, are balta peste kklau.

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    Cardul il faci in benzinarie sau poti si de acasa?

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Parca mergea si la produse din benzinarie, desi nu bag mana in foc.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Iti faci un card la ei si alimentezi in limita creditului. La sfarsitul lunii, sau mai bine zis la data scadenta trebuie sa pui banii pe card. Deci, alimentezi cand vrei si pui banii pe card la data scadenta. Cum e cardul de cumparaturi de la alte banci, doar ca aici merge doar la combustibil. Si colo si colo dobanda este 0% daca pui banii in termen.

Leave a comment:

• balooo
    replied
    Care e treaba cu cardul Fiil & Go de la Rompetrol? Ca si eu alimentez de la ei.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Io n-am, is fan omv de pe vremea cand era shell in romania.

Leave a comment:

• guestx
    replied
    Are cineva card Fiil & Go de la Rompetrol?

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    parerea mea e ca doar cateva grade in minus (aer mai rece si mai comprimat) + umiditate ridicata conteaza mult mai mult decat benzina de 95 sau de 100. probati asta cu aceeasi benzina. diferenta de pret nu se merita la aspiratele noastre cu puteri de aspirator. la un turbo pe benzina de peste 2l sa fie diferente ...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google