TM 00 la puterea a 3a,drumurile pe unde merg eu sunt nationale si europene.Am mers pe SB-Bucuresti,pe E85,unde se pot mentine viteze de 130 km/h.Cu loganul max 120,ca deja zgomotul depasea sonorul muzicii.deh,aparatura e de vina Nu face pe cel mai ce in ale condusului cu prudenta etc..
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Originally posted by cristiboerica View PostPai atunci prezinta datele complet .
Cam asa :
Valenii de Munte - Ploiesti , o pers. si cateva bagaje(aprox. 100 kg) , fara AC , trafic ideal (nu am franat decat la un caine si un politai) - 3,6% , vit medie aratata 60km/h, acul de la turometru statea aproape de 65km/h .
Originally posted by PCH View PostNu stiu ce drumuri aveti voi in zona de "frunce" a tarii dar e aberant sa spui ca nu avem drumuri care sa permita o viteza mai mare de 100....poate nu ai tu skill, incredere, poate nu ai masina/motor care sa iti permita mersul la viteze normale fara sa strangi din anus.....ce imi place cand va pititi dupa perdea...sanchi, nu sunt drumuri
Send from my GT-I 9100 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by PCH View PostSi din cauza melcilor care abia se taraie pe strazi se mai produc accidente....
Comment
-
Din ce am vazut de-a lungul timpului, majoritatea depasirilor in scurt si la risc(si care m-au facut de multe ori sa franez sau sa trag mult dreapta sa evit, o data am atins oglinda mea de oglinda unuia de genu' asta) sunt facute de cei cu masini mai puternice. Amaratii cu motoare mai slabe, stam mai mult si rumegam o depasire pana devine in siguranta, exact pe principiul "familia/sanatatea inainte de toate".
Comment
Comment