Consum Logan 1.2_16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nu consuma 4,9 nici macar la 75km/h pe drum drept . verificat pe A1 papa minim 6 dar poate din cauza ca avea la bord doar 1000 km

    Comment


    • Oameni buni despre consum mediu vorbim aici,nu instant.
      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

      Comment


      • micutzu daca te pricepi spune-ne si noua care suntem mai incepatori cam la ce turatii trebuie sa schimbam vitezele si care ar fi viteza maxima pt. a avea un consum decent.

        Comment


        • Nu sunt expert, pur si simplu masina a fost condusa fara acceleratii bruste,era si in rodaj.Si eu sunt mirat de consum,dar acum ca a trecut rodajul nu mai o las chiar asa usor.
          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

          Comment


          • ce inseamna nu o mai las atat de usor ?
            adika schimbi la peste 3000?

            Comment


            • daca e nevoie, schimb,nu o menajez!intro depasire ceva zic.
              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

              Comment


              • Salutare barbati, zilele trecute mi-a fatat mintea un pui, sa-mi vand Loganul 1,5 (are 3.5 ani si 50.000. km ) si sa-mi iau una 1,2 16 v punand inca 3 tichete rabla si ceva banuti ca sa nu mai bag bani in ea, sa nu mai am grija combustibilului si sa stau cu frica ca-mi pica injectoarele. Se merita? La consum vad ca parerile sunt impartite pe aici. Benzinarele au si ele probleme de injectie? Mentionez ca pana acum nu am avut probleme cu masina dar ma gandesc ca e mai ieftina de intretinut. Va multumesc pt raspuns

                Comment


                • Motorul 1.2 16V e doar putin mai economic decat vechiul 1.4 mpi . Eu sunt fost posesor de logan 1,4 timp de 1 an , iar pe cel de 1.2 il am de 4 luni , cred ca sunt in masura sa spun cat de cat real diferentele de consum . Drumurile mele au fost asemanatoare , si cu 1.4 am trecut o iarna , deci imi pot face o parere . Locuiesc la sat , fac drumuri dese spre un oras mic, deci pot spune ca fac un fel de consum extraurban, insemnand ca nu pot merge cu viteza mare din cauza restrictiilor de viteza din localitate , in rest , drumul e liber .

                  Concret , consumul mediu la vechea 1,4 era la mine pe timp de vara in jur de 6,3-6,4 , in timp ce la 1.2 a fost toamna asta 5,5 . Asta la viteza medie in jur de 50km/h , fara accelerari bruste , doar 2-3 depasiri , merg economic in general . Pe timp de iarna , loganul 1,2 imi ia 5,8-5,9 , fara sa incalzesc motorul , doar pornesc , las 10 sec motorul pornit si plec la drum .

                  Consumurile astea mici care apar pe aici depind f mult de sofer , pentru ca si eu am reusit cu 1.2 16v 6,2 consum mediu , daca nu o menajez , pe acelasi traseu , dar ...nu prea vedea treapta a 5-a . Am si un prieten cu renault megane 1,5 dci 85cp si el scoate consum mediu aprox 5-5,1 , acelasi traseu . Cam asta cred ca e diferenta intre motorizari . La 1.2 16v , motorul se simte mai bine in treapta a 5-a la turatii reduse , fata de 1,4 , cutia e etajata mai scurt , probabil pe mine ma avantajeaza mai mult in localitati .

                  Comment


                  • in concluzie...se merita sa iei 1.2 16v ? sau nu?

                    Comment


                    • In comparatie cu 1.4 se merita 1.2 16v . In comparatie cu 1.5 mi se pare ca merita daca faci sub 30.000 km anual , preponderent extraurban , unde diferenta de consum e infima . Daca ai drumuri in oras dese , benzinarul consuma clar mai mult , se merita diesel .

                      Comment


                      • nu conteaza daca se merita sau nu. acum nu mai ai alta varianta la benzina, pentru ca 1.4 mpi nu se mai fabrica, iar 1,6MPI se stie cat consuma (mai mult decat un 1.2 16V)
                        sigpic

                        Comment


                        • Am fost astazi la bunici,dus-intors 124km,consumul a fost de 4,8%.

                          Comment


                          • poti pune si o dovada la cele zise de tine??altfel nu te cred....
                            cate persoane in masina,bagaje,viteza medie......
                            Last edited by ROY; 17 January 2011, 00:13.

                            Comment


                            • Intr-adevar, este o valoare aproape utopica, da-ne cateva detalii, cati km are masina, ce incarcatura, ce temperatura era, ce viteza?

                              Comment


                              • Sau mai relevant, niste poze la CB.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google