Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• catalin901
    replied
    Salut. De cateva zice se aude un fasait in spatele motorului pe unde pleaca admisia. Este normal sa se auda? Am 43k km am schimbat toate curelele si rolele+revizi la zi.
    Last edited by catalin901; 4 October 2017, 15:58.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    60.000 km e rezonabil. 20.000 pentru ulei e mult dar celelalte schimbate conform recomandarilor din "carte", e rezonabil. Stiu pe cineva care la L1 le-a schimbat dupa 80.000 dar eu sunt de parere ca pana la 60.000 e ok.

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Originally posted by brasil View Post
    La ce interval de timp/kilometri schimbati bujiile la motorizarea 1.2? In cartea tehnica intervalul este de 60.000 km, mi se pare cam mult!
    Le-am tinut 55.000km si inca mergea ok.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Schimba-le la 30.000 km.

Leave a comment:

• brasil
    replied
    La ce interval de timp/kilometri schimbati bujiile la motorizarea 1.2? In cartea tehnica intervalul este de 60.000 km, mi se pare cam mult!

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Normal ca are reviziile la zi, nu gasesc de unde vine, pe sub masina nu am nici o punga lipita de catalizator sau ceva suspect. Remedierea este sa o tin pana in 3000rpm si totul este ok

Leave a comment:

• Lucian2016
    replied
    salut . incearca sa adulmeci mirosul sa vezi de unde vine , poate nu e de la motor . eu am ajuns la 85.000 de km si inca nici o problema... revizii la timp , schimbat ulei la fiecare 10.000 km

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Redeschidem topicul...
    Tot nu am reusit sa remediez problema mirosului de oua stricate. Nu miroase in masina deloc, insa cand stationez si ies afara langa ea miroase oribil. Acest miros apare doar dupa ce conduc macar vreo 3km sa zicem si merg cu motorul mai turat de 3500rpm (drum in urcare). Este enervant.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Am observat la Logan I(An : 2012, E5 - Laureate) - 1.2 16v (D4F -732) ca pompa de benzina prezinta doar furtun de tur, la alte motorizari am vazut pompa de benzina cu tur si retur.
    Care sunt avantajele/dezavantajele folosirii unei pompe de bezina fara retur ?
    Last edited by prometheus; 30 January 2017, 17:26.

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Super pret.

Leave a comment:

• puscoiuionut
    replied
    Am vandut eu un logan 1.4 kiss fm (laureat) 2010 49000 km in Octombrie 4300 euro

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    La ce pret se mai vinde un logan de prin 2010-2011 echipare Laureate ?

Leave a comment:

• Lucian2016
    replied
    n are nici pe naiba daca o duci in 5500- 6000 rpm , o duc când am ocazia , nu ma sfiesc . ce i drept nu e nevoie sa o duci asa in ture decat daca i incarcata. , si chiar se duce "calumea" pt un 1.2 aspirat in turatiile alea . am ajuns la 75k de km mergând cu ea destul de agresiv , fara probleme , pt ca asa trebuie sa mergi ca sa scoti ceva din ea , ce i drept obisnuit si de pe 1.4 tsi de pe skoda

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Ala micu 1.0sce nu o sa fie dus de multi la 6200rpm, practic are puterea maxima enorm de sus pentru un motor de asa capacitate.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Am ajuns la 5500 rot/min. Nu are nici pe naiba. Ala micu (1,0 SCe) o sa meargă constant la 6000 rot/min.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google