In Cat Ajunge Un 1.4 MPI De La 60 La 70 Km/h?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In Cat Ajunge Un 1.4 MPI De La 60 La 70 Km/h?

Sunt interesat in cat ajunge un logan 1.4 mpi de la 60 la 70 km/ora? Este f important sa aflu, dc se poate si ceva rezultate oficiale/scrise, care se pot verifica.
    Va multumesc si astept cu interes raspunsurile.

pai depinde in ce treapta este masina!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

in tr 2 e cel mai rapid
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mai era unu pe aici care intreba cum se ajunge mai repede la 100 la ora ...

Comment

[QUOTE=mumus;572833]in tr 2 e cel mai rapid

In treapta 2 atunci, dar cat de rapid?.... Ma intereseaza in cate secunde... si ceva scris, un site oficial sau ceva de genu asta

Multam

Comment

ma asteptam la un 60-120...dar nici de cum 60-70...la ce te ajuta de vrei sa afli?

Comment

a pus omu' vreun pariu...

Comment

Nu exista date oficiale despre asa ceva. Daca vrei sa aflii, folosesti un accelerometru sau un ceas.

Comment

De la 60 la 70 e greu cu ceas nici nu apuci sa vezi. Ca nu e vorba de secunde. Doar pe dyno se poate vedea. Cred ca si in a 1-a se ajunge la 70.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by LexDeeJay View Post
                    ma asteptam la un 60-120...dar nici de cum 60-70...la ce te ajuta de vrei sa afli?
                    Sunt in proces cu politia, pentru un radar mobil. Ei au pus 3 poze, toate in aceasi secunda. In prima, ei aveau 60 km/h, iar in a doua si a treia poza 69, respectiv 70 km/h. Daca am o informatie oficiala ca un Logan 1.4 MPI nu ajunge de la 60 la 70 de km/h in o secunda, pot sa demonstrez ca au avut un defect la radar (lucru adevarat de fapt).

Mersi

Comment

mda,asta nu am mai auzit,si cum vrei sa le demostrezi?practic?
                      cristi_LCD:adu-mi si mie loganu ala de in treapta I ajunge la 70!
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Originally posted by raduadrian View Post
                        Sunt in proces cu politia, pentru un radar mobil. Ei au pus 3 poze, toate in aceasi secunda. In prima, ei aveau 60 km/h, iar in a doua si a treia poza 69, respectiv 70 km/h. Daca am o informatie oficiala ca un Logan 1.4 MPI nu ajunge de la 60 la 70 de km/h in o secunda, pot sa demonstrez ca au avut un defect la radar (lucru adevarat de fapt).

Mersi
                        Pentru asta trebuie sa angajezi un expert (ageat de politie sau de judecator) si sa faca teste cu masina in cauza. Nu exista date oficiale pentru asa ceva.
                        Last edited by ovidiu.st; 7 April 2010, 10:05.

Comment

Daca este remapat... ajunge si mai repede, oricum cred ca poate accelera de la 60 la 70 km/h in mai putin de 1 secunda. Daca radarul arata 60 - apoi 69-70 -> viteza afisata pe bordul masinii este de aprox 65 - 75 km/h.

Comment

pai ajunge intr-o sec de la 60 la 70,dar in ce treapta trebuie sa fie masina?

Comment

intr-o secunda 10km/h faci cu ferrari, nu cu logan, indiferent de motorizare. daca 0-100 se face in 13 secunde, 60-70nu prea are cum sa faca intr-o secunda, poate in tr sa se apropie, dar m-as indoi. cel mai tare trage pe tr1, primii 40-50km/h, apoi ii trebuie cca 8 secunde pt restul de 50km/h. cam greu 10km/h intr-o secunda...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google