1) N-are
2) Asa e la toate, asa tre' sa faca.
2) Asa e la toate, asa tre' sa faca.
). despre ulei nu stiu ce sa iti spun.... faci cum crezi ca e mai bine. daca esti sigur ca a fost schimbat uleiul atunci cand ai cumparat masina poti merge pana la 10 000 km linistit, chiar daca pare mai negru. e normal sa se inchida la culoare. uleiul pe care il bagi ... e destul de greu de ales. fiecare baga cum crede ca e mai bine, dupa buget, dupa "mesteri" sau dupa propria experienta. e un topic in care se vorbeste despre ulei.
..
moi aussi .. cauza este condusul la 2000- 2200 rotatii constant .. suna bine la ureche, ca un bondar ... dar nu si la buzunar
.. si eu am schimbat termostatul si am continuat sa conduc la 2k-2,2k rotatii de aici am ajuns la aceasta concluzie. din experienta mea cel mai bine este sa conduci 2,3 k - 2.4 k rotatii si asa ai un cosnum relativ ok.. eu am scos ultima data un 7.1 l mediu .. super asa spune eu daca iau in considerare drum oras + ext cam 50% - 50% .. We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment