Porneste Greu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Porneste Greu

    Salut ! am si eu un logan facelift 1.4mpi 75cp si dimineata porneste putin mai greu nu stiu ce ar putea sa fie de vina palpiteaza la relantii...da decat dimineata mi s intampla asta porneste umpic mai greu decat de obicei ce ar putea sa fie ? ajutatima si pe mine cu un sfat cv...eu am zis ca bujiile sunt problema...voi ce parere aveti ( Multumesc anticipat)
    CL 93 TAV

  • #2
    Salut da cateva detalii despre masina cati km ai reviziile facute la timp?
    Ar putea fi de la bujii sau senzorul de turatie din cate am mai observat si la altii pe aici. Circuli pe drumuri de tara cu praf mai mult decat de obicei e posibil sa fie motorasu!!!????

    Comment


    • #3
      In primul rand bateria... bujii... bobina... senzor volanta... electromotor... etc
      Daca ai dat si tu mai multe date despre masina poate ne dam seama... asa doar ne dam cu presupusu..
      Last edited by GGI78; 22 September 2010, 12:43.

      Comment


      • #4
        pai detalii: motor 1.4mpi an fabricatie februarie 2009,- 35.000km/rulati.....alte detalii ce sa mai zic bateria e nowa.. nu am probleme cu ia nici cu masina nu am avut nic o problema da intradevar circul pe drum de tara mai des......nu am nici o problema cu ia decat ca imi porneste umpik cam greu dimineata da doar dimineata atat in rest porneste ff bine alte detalii nu mai stiu ce sa mai zic...nu iam schimbat decat uleiu pana acum...urmeaza distributia si....(parerea mea sa schimb bujiile)
        CL 93 TAV

        Comment


        • #5
          Bujii filtru de aer neaparat din cate observ nu l-ai schimbat pana acum si sa ne zici dupa cum se comporta!

          Comment


          • #6
            Aurash problema masinii tale este la injectoare ,curatale cu ultra-sunete(service care au asa ceva) si tot la service de verificat presiunea de alimentare cu benzina a rampei de injectie (trebuie sa fie 2,5---3 bari) si sa ramana asa cel putin 5 minute daca scade sau nu are presiunea corespunzatoare se schimba pompa de benzina si se sufla cu aer filtru in care se baga pompa .sa auzim de bine

            Comment


            • #7
              pfff sper sa nu fie de la injectoare sper sa fie doar de la bujii....da totusi nu imi vine a crede ca ar avea injectoarele cv...pentru o singura palpitatie la relantii si asta DIMINEATA sa fie de la injectoare....nu stiu ce sa mai red...daia am si deschis thread asta...oricum multumesc pentru sfaturi o sa merg cu ia la un service sa vad care e prroblema multumesc !!
              CL 93 TAV

              Comment


              • #8
                porneste greu

                Am un logan pe benzina de 1,4 are 36.000km si este din 2005. Bateria este f.buna. Cu 3-4 luni in urma a inceput, foarte rar, sa nu mai porneasca la prima cheie. De doua saptamani porneste la 5-6 incercari. Am citit pe forum ca daca pui numai contact de 2-3 ori inainte s-o pornesti pleaca fara probleme. Asa am facut si acum asa procedez. Care poate fi cauza? Eu banuiesc ca este din releul care permite demararea. Va rog sa-mi spuneti unde este situat acest releu, cum pot sa-l scot mai usor(etape). Intentionez sa-i curat contactele. MULTUMESC anticipat pt. ajutor!

                Comment


                • #9
                  Scoate si curata senzorul de turatie, exact aceeasi problema am avuto si eu, de anul trecut cam o data pe saptamana imi facea fifura dar de 3 luni o saptamana de nervi, pornea la 5-6 chei.
                  Am scos senzorul de turatie, curata cu jmirghel, alcol tehnic, dat mufa cu spary contacte si de atuncea porneste la sfert de cheie.

                  Comment


                  • #10
                    Postez poze cu senzorul si localizarea lui.
                    Sunt preluate de pe forum.
                    Attached Files

                    Comment


                    • #11
                      VICTORIE!!!!!! Porneste la sfert de cheie. Multumesc Casper20 pentru sfaturi. A fost destul de dificil sa scot senzorul de turatie dar a meritat. Raman dator!

                      Comment


                      • #12
                        si eu am avut aceasi problema,la mine a fost calculatorul.am schimbat tot ce ce se putea schimba.si tester am facut.

                        Comment


                        • #13
                          Si cum ati rezolvat pana la urma ? asteptam mai multe detalii cu patania dvs. daca tot ati scris
                          Last edited by 77sky; 29 April 2014, 08:13. Reason: Ati, nu a-ti ...

                          Comment


                          • #14
                            buna.am si eu logan 1.4 din 2006.am si instalatie de gaz.nu imi sta la relanti pe benzina.pe gaz merge bine.am schimbat=bujii,fise,benzina,pompa benzina,reglat tacheti,bobina.tremura rau de tot pe benzina,corp clapeta.am pus alt calculator,a mers foarte bine cam 2 luni de zile.calculatorul care lam dat jos si lam pus pe alt logan merge perfect.

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google